!
!

Chocolade voor uw bedrijf? Het ultieme chocolade alternatief om uw medewerkers en/of relaties op een originele manier te verrassen?

Uw logo in chocolade?

Wilt u wat anders dan de geijkte relatiegeschenken dan heeft u bij Chocolove.nl de mogelijkheid uw huisstijl te presenteren met iets origineels; chocolade in uw eigen huiskleuren, uw logo in chocolade gegoten of op een handwerk bonbon, chocolade tablet of een van onze andere producten. Deze producten zijn ook in zeer beperkte oplage verkrijgbaar en lenen zich uitstekend voor presentaties, bij de koffie en tijdens de bedrijfs-uitjes. Ze zijn eenvoudig te verpakken en laten zich makkelijk versturen. Als relatiegeschenk of kerst-attentie zijn ze een uniek kado.

Chocolade maken

Floortje heeft gouden handjes.

 

Promoot uw bedrijf met heerlijke chocolade.

Hieronder een overzicht van een aantal van onze chocolade producten voor bedrijven. Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. Heel veel is mogelijk met uw eigen opdruk of logo. Wij staan open voor al uw idee├źn en denken graag met u mee!

Wilt u meer weten over deze unieke en originele manier van promotie? Mail ons info@chocolove.nl of neem telefonisch contact met ons op!

Chocolove.nl producten zijn handgemaakt en het gebruik van Callebaut Fairtrade Biologische chocolade staat garant voor een ambachtelijk product van topkwaliteit.

Naast onze betaalmethodes hebben bedrijven de mogelijkheid om met factuur te betalen.

 

Chocolove.nl, de lekkerste chocolade online!

Chocolade tegel

Chocolade TomTom

 

Chocolade Bed

Chocolade Pad mini

Chocolade kerstbel

 

Chocolade Verkoopbord

 

Chocolade Abraham

Chocolade met foto

Chocolade iPad mini met logo

Chocolade iPhone

Bonbondoosje met 2 stuks

Chocolade pakket

 

Chocolade letter Telegraaf

 

 

Chocolade F1 auto

 

Chocolade Tegel met logo

Chocolade Vijzel 
 

Chocolade Telegram

Chocolade Facebook Like

Chocolade bedankje

Chocolade sneeuwpop

Logo bonbon

Chocolade klaverjas

 

Chocolade reep met logo

Chocolade Kegel