Bonbons online bestellen.

Bonbons bestellenEen bonbon belevenis vol van smaak voor iedereen.

Onze heerlijke handwerk bonbon is er in 40 soorten gemaakt van de beste kwaliteit Callebaut Biologische Fairtrade chocolade.

Bij bonbons gaat het allemaal om de smaak. De combinatie van de vulling met de heerlijke chocolade bepaalt alles. Uw smaakpapillen willen verrast worden door de explosie van smaken die uw tong en gehemelte raken. Dat vergt veel kennis van de ingrediënten en de combinatie daarvan. Onze bonbon leverancier is winnaar van de award 'lekkerste bonbon van Nederland', dat zegt wel genoeg over de kwaliteit en smaak van de bonbons. U wilt voor uw vrienden en uzelf toch ook alleen het beste? Geniet van de echte chocolade smaak in combinatie met verrassende vullingen van deze zoete lekkernij.

Het verschil.

In onze webshop vindt u zowel slagroombonbons als handgemaakte glaceerbonbons. De verschillen proeft u. Dat heeft te maken met de verschillende manieren van bereiden. Een slagroombonbon begint mede buitenkant van chocolade. De vulling wordt er daarna pas ingespoten. Daarom bevatten slagroombonbons relatief veel chocolade. Bij de handgemaakte bonbons beginnen we eerst met de vulling. Die wordt daarna ondergedompeld in de chocolade. Omdat de wand van de handgemaakte bonbon iets dunner is, krijgt u een andere en wat grotere smaaksensatie dan bij de vormbonbon.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd! 

Luxe handwerk bonbon

Luxe bonbondoos groot

Bonbon in metalen doos 13 stuks

Doos met 25 bonbon

Bonbondoos luxury

Valentijn Bonbondoos

rood 1

Bonbon 9 stuks

Bonbondoosje met 2 stuks