!
!

Chocolade met logo.

Verras uw relaties met logo-chocolade!

Uw logo in of op chocolade is één van de beste middelen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ideaal voor presentaties op (vak)beurzen, aan de koffietafel met een potentiële klant of tijdens een bespreking met uw bestaande relaties. Ook als kerstgeschenk doet logo-chocolade het altijd goed. Een originele en letterlijk smaakvolle manier om uw onderneming te promoten!

Chocolade wordt al heel lang bedrukt, vooral de bonbon, het wordt geassocieerd met luxe, comfort en een goed gevoel. De botanische naam van de cacaoboom is Theobroma cacao, afgeleid van de Griekse woorden theos (God) en broma (spijs). U maakt dus zeker een goede beurt als u uw relaties chocolade met logo aanbiedt.

 

Chocolade hart met tekst

Chocolade iPad met logo

Chocolade Tegel met logo

 Bonbon met logo

Chocolade met logo: heel veel mogelijkheden

Al onze logo-chocolade en bonbon wordt vervaardigd van de beste kwaliteit Fairtrade Biolands chocolade. Hierbij heeft u keuze uit melk, wit of pure chocolade. Op het gebied van de bedrukking heeft u uiteraard alle vrijheid. Zo kunt u kiezen voor bonbons met logo en/of bedrijfsnaam, maar u kunt ook uw logo, foto of speciale tekst in chocolade laten verwerken.

Een bedrijfs-jubileum vieren met logo-chocolade

Bestaat uw bedrijf 5, 10 of 100 jaar? Zijn uw werknemers aan een extraatje toe? Zet uw onderneming in het zonnetje door uw klanten/relaties chocolade aan te bieden met uw logo. Of laat uw logo ter gelegenheid van dit heugelijke feit in chocolade gieten. Wilt u uw tekst of logo liever in groter formaat, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor chocolade tabletten of repen met uw persoonlijke boodschap . Het is ook heel goed mogelijk om een speciaal voor uw onderneming ontworpen chocolade creatie te laten maken met daarop uw logo. Zo brengt u uw onderneming op een heel originele manier onder de aandacht. Wij maken samen met u alles mogelijk, van chocolade bedden tot lantarenpalen en Kerstmannen. Een relatiegeschenk dat zeer zeker bij iedereen in de smaak zal vallen!

Een verrukkelijke attentie voor uw klanten en relaties: een chocoladeletter met uw logo

Met de feestdagen in aantocht, wordt het uiteraard weer tijd voor chocoladeletters! Veel ondernemingen besteden -terecht- aandacht aan de feestelijke dagen in december, vaak door middel van een kleine attentie. Seizoenschocolade is hiervoor bij uitstek geschikt. Maar wist u, dat u deze seizoenschocolade bij Chocolove.nl ook kunt laten afstemmen op uw persoonlijke wensen? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen, om uw klanten en/of zakelijke relaties te verrassen met een chocoladeletter voorzien van uw logo. Of een chocolade pakket met al het goede van Chocolove.nl.

Chocoladeletter met logo

Als u kiest u voor een chocoladeletter met logo, wordt op een smakelijke manier de aandacht op uw onderneming gevestigd. Want waar veel relatiegeschenken snel richting prullenbak verdwijnen, weet u van een chocoladeletter zeker dat deze opgemerkt én opgegeten zal worden. U kunt uw persoonlijke chocoladeletter geheel afstemmen op uw eigen wensen: melk, puur of wit en de letter van uw keuze, alles kan. Welke letter en/of uitvoering u ook kiest: al onze chocoladeletters worden met liefde  en vakmanschap gemaakt van eersteklas Fairtrade Biolands chocolade van Callebaut.

Een chocoladeletter voor uw internationale klanten?

Sinterklaas en de traditionele chocoladeletter is een bij uitstek Nederlandse traditie. Hoewel het Sinterklaasfeest ook in België wordt gevierd, is het geven van een chocoladeletter daar lang niet zo gebruikelijk. Dit is echter een reden om juist uw internationale klanten chocoladeletters met uw logo aan te beiden! Ga maar na: wanneer u een typisch Nederlands geschenk aanbiedt dat niemand anders op de markt brengt, zult u extra opvallen bij uw internationale klant. Chocoladeletters met logo zijn dan ook een prima manier om uw onderneming ook buiten de landsgrenzen op de kaart te zetten.