Chocolade Abraham en Sara.

Er komt een moment in het leven dat je weet waar de mosterd vandaan komt. Bij het bereiken van de 50 jarige leeftijd heb je al heel veel van het leven gezien, en wil je dingen in de beste kwaliteit. Dat geldt ook voor chocolade. Een Chocolade Abraham bestellen, dat doe je dus niet even snel tussendoor. Nee, dat moet in de beste kwaliteit zijn, liefst nog Fairtrade en Biologisch ook. Je hebt in die 50 jaar al genoeg voetsporen op deze aarde achtergelaten, laten we vanaf nu eens wat terug gaan doen voor moeder Aarde.

Je wordt maar één keer 50.

Daarom kunt u deze chocolade Abraham bestellen die gemaakt is van de beste kwaliteit fairtrade chocolade uit Tanzania. Met veel liefde ambachtelijk gemaakt door onze chocolatiers. Zij hebben verstand van hun vak en van chocolade, dat merk je aan alles. Vooral aan de smaak herkent u de echte Liefde voor Lekkers.

chocolade Abraham bestellen

chocolade Sara

In elke Abraham schuilt nog altijd dat kleine jongetje. Een veel wijzer geworden jongetje, dat wel. Dat maakt het alleen maar leuker. Een feestelijke gebeurtenis die er om vraagt gevierd te worden met vrienden en familie. Groot feest en samen de afgelopen jaren nog eens doornemen. Ah, herinneringen…We nemen er nog een op de volgende 50 jaar in goede gezondheid. Dat is wel heel belangrijk, in goede gezondheid oud mogen worden. Chocolade is trouwens ook heel gezond, er zitten heel veel antioxidanten in en stofjes die er voor zorgen dat je beter gehumeurd bent. Die geven je plezier in het leven en zorgen voor een opgewekt gevoel. Natuurlijk eet je chocolade met mate zoals bijna alle lekkere dingen in het leven. Maar zo af en toe uit de bocht vliegen doet iedereen wel eens toch?

Chocolade Abraham bestellen met tekst.

Verras de 50 jarige met een persoonlijke wens. Op de baard van deze chocolade Abraham is ruimte om uw persoonlijke wens of felicitatie te laten zetten. Met sierlijke letters schrijven wij voor u de doorgegeven tekst op deze plek. Als u Abraham veel te zeggen heeft is de extra grote Abraham de betere keuze. Daar kunnen ruim 25 tekens op worden geschreven. Daardoor kunt u hem eens flink de waarheid zeggen of in het ootje nemen.

Uw chocolade Abraham wordt met de grootst mogelijk zorg omringd. Tijdens het hele proces van fabriceren tot het inpakken en verzenden. Verzenden gebeurt via pakketpost omdat chocolade niet de val door de brievenbus overleeft en veel producten niet door de brievenbus passen. Wij willen graag dat uw bestelling in goede conditie geleverd wordt. Daarom bezuinigen we niet op het verpakkingsmateriaal, zodat u de beste ervaring heeft.

Vandaag online besteld, morgen al thuisbezorgd!