Chocolade hart bestellen?

Er zijn zelfs liedjes gemaakt over een chocolade hart. Dat zegt wel wat. Het geeft wel aan dat we allemaal dol zijn op chocolade en het associëren met iets lekkers.

Chocolade, wie houdt er niet van, dat zijn er maar heel weinig. Door dit chocolade hart te bestellen weet u dus zeker dat u iets gekocht heeft waar u mee binnen kunt komen. Laat uw eigen tekst er op plaatsen om het nog persoonlijker te maken en de verrassing is compleet.

Een chocolade hart bestellen doet u natuurlijk bij Chocolove.nl. Het zit al in onze naam; Wij houden van chocolade. Het is altijd welkom bij iedereen. Dus wie u ook verwennen wilt, chocola is altijd goed. Leverbaar in alle smaken. Tijdens Valentijnsdag maken we ze ook nog in rode chocola. Elk hart krijgt een sierlijke randafwerking met in je mond smeltende roomchocolade.

Voor bijna al onze producten geldt dat u ze kunt laten voorzien van een persoonlijke tekst. Als u dat wenst ook van een logo of foto. U ontwerpt uw eigen creatie en dat maakt het zo persoonlijk. Daarom is een chocolade hart bestellen altijd een goed idee.

Chocolade hart als geschenk.

Chocolade online bestellen is lekker gemakkelijk vanuit uw luie stoel uw aankopen doen. Verbaas u over de mogelijkheden in onze chocoladewinkel en vergeet niet het water wat u uit de mond loopt op te deppen. Er is heel veel mogelijk met de grondstof cacao. Het kan in heel veel vormen gegoten worden zonder dat het minder lekker wordt.

Omdat chocolade ook een kwetsbaar product is verzenden wij uw bestelling altijd als pakketpost. Zodat u zeker weet dat uw bestelling goed aankomt.

Er zijn heel veel soorten chocola. Onze chocolade harten komen maar in één soort. De lekkerste! Wij geloven in kiezen voor kwaliteit. Lees het verhaal van onze Biologische cacao uit Tanzania. Door Callebaut geïmporteerd en volledig Fairtrade.  Dat betekent dat de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun product hebben gekregen. En dat ze worden opgeleid om betere oogsten te verkrijgen en meer vertrouwen in de toekomst.

Als chocoladeliefhebber kent u het verschil tussen massaproductie en ambachtelijk gemaakte chocolade producten. Er zijn legio winkels waar u terecht kunt voor cacao variaties of chocola. Echte chocolade vindt u bij de specialist. Die heeft liefde voor het vak en zijn product. Aan het eindresultaat proeft u dat verschil heel duidelijk.

Chocolade hart online bestellen

Hoe een chocolade hart bestellen en bezorgen?

Een chocolade hart bestellen is heel gemakkelijk. De enige informatie die u aan ons doorgeeft is welke smaak u wenst en welke tekst er op gezet mag worden. Voor bijna al onze producten geldt dat ze geleverd worden in de smaken:

  1. Melk
  2. Puur
  3. Wit

Voer de tekst die u op het chocolade hart wilt in in het tekstvak. Wilt u meer chocolade harten bestellen dan verhoogt u eenvoudig het aantal tot de de gewenste hoeveelheid. Daarna klikt u op de knop ‘in winkelmand’. Klik op afrekenen om door te gaan naar de betaalpagina. Als u een kortingscode van ons heeft kunt u die hier verzilveren. Nu alleen nog de adresgegevens in vullen en klikken op Bestelling plaatsen. Betalen kan met IDEAL, Paypal en vooruitbetaling.

Veel plezier van uw heerlijke aankoop.