Chocolade met tekst bestellen.

Chocolade met tekst is de manier om een verrassend origineel cadeau te schenken. Omdat je met een persoonlijke tekst zoveel meerwaarde geeft aan je chocolade cadeau. Een blijk van attentie die door de ontvanger zeker zal worden gewaardeerd. Een reden te meer om in onze chocoladeshop een heerlijke chocolade met tekst cadeau uit te zoeken. Het perfecte chocolade cadeau voor iedereen en elke gelegenheid.

Tekst op chocolade.

Voor welke gelegenheid je ook een verrassing nodig hebt, in onze shop ga je het zeker vinden. Laat je eigen lieve, leuke of originele tekst op de chocolade schrijven. Onze chocolatiers doen dat ambachtelijk met de hand in prachtig schoon schrift. Producten waarop een persoonlijke tekst mogelijk is zijn oa:

Leuk als verrassing of om zomaar iemand een hart onder de riem te steken. Perfect voor een verjaardag, huwelijk, liefde of omdat je een stille liefde wilt verrassen.

Laat je chocolade spreken.

Alle chocolade met tekst wordt op bestelling gemaakt en is 100% ambachtelijk vakwerk. Elk chocolade cadeau uniek en anders. Daarom dat de liefde voor het vak er al vanaf de eerste hap af spat. We gebruiken voor al onze producten Biologische fairtrade chocolade. Deze grondstoffen komen van slaafvrije plantages in Tanzania. Door onze chocolade te bestellen helpt u dus ook echt mee aan het verbeteren van de wereld.

chocolade met tekst

Hoe chocolade met tekst bestellen ?

Zo kun je chocola met tekst bestellen ;

  • – Kies je product
  • – Kies je smaak
  • – Voeg je persoonlijke tekst toe
  • – Geef je afleverdatum in bij bestelnotities
  • – Betaal via IDEAL of Paypal, wel zo veilig en snel

Wij bezorgen de chocolade door heel Nederland en België.

Product informatie:

Smaken: Wit, melk of pure chocolade

Afmetingen: 20×20 cm

Fairtrade Callebaut chocolade

Andere chocolade met tekst ideeën zoals deze:

  1. Chocolade hart met tekst voor de liefste
  2. Telegram, de lekkerste manier om iets te zeggen.
  3. Auto met tekst voor de geslaagde leerling.
  4. Kikker, om iemand een hart onder de riem te steken.

Dan hebben we het nog niet eens over onze bonbons gehad….

Alles wat voor 12:00 uur wordt besteld proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Meestal lukt dat en wordt de chocolade met tekst al de volgende werkdag bezorgt.

Chocolade met tekst voor bedrijven

Voor bedrijven is chocolade een ideaal reclamemiddel. Wie geniet er nou niet van chocola? Met een logo of tekst maakt u op de meest lekkere manier reclame voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om met chocolade met tekst uw bedrijf in de spotlights te zetten. Succesvoller kan uw campagne niet zijn. Lekkerder ook niet. Informeer via email of telefoon naar de mogelijkheden van chocolade met tekst. Laat uw fantasie gaan en kijk wat er allemaal mogelijk is. Gebruik het voor bijvoorbeeld de presentatie van een nieuw product of de opening van een pand. Chocolade is heel flexibel inzetbaar.