Chocolade hart online bestellen

Chocolade met tekst versturen door Nederland en België.

Chocolade met tekst is de perfecte manier om iemand met een persoonlijke felicitatie te verrassen. Wat is leuker dan een lekker geschenk te ontvangen met daarop een persoonlijke boodschap? Chocolade met eigen tekst kan gebruikt worden voor een zin, een wens of een ludieke felicitatie. U maakt het chocolade cadeau met een paar goed gekozen woorden pas echt persoonlijk.  Zo laat u vrienden, familieleden, relaties en collega’s op een originele en lekkere manier verrassen. Heerlijk om zo iets goeds voor een ander te mogen doen.

Chocolade met tekst.

Bedenk uw tekst. In het daarvoor bedoelde vakje voert u de gewenste tekst in. Onze chocolatiers schrijven uw persoonlijke boodschap voor u op het chocolade cadeau. Zij doen dat natuurlijk met chocolade. Zo kunt u uw bestelling helemaal afstemmen op de ontvanger. Dat is het grote voordeel van chocolade met tekst.

Chocolade met tekst is er voor ieder moment!

Of het nou voor een verjaardag, jubileum, huwelijk is, of gewoon om te bedanken, chocolade met tekst is dus bij elke gelegenheid te gebruiken. Voor speciale dagen zoals Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag is er geen beter cadeau te bedenken. Ook voor de feestdagen hebben wij speciale chocolade teksten, toegespitst of het seizoen. 

Chocolade met eigen tekst voor Valentijn.

Elk jaar op 14 februari is Cupido druk in de weer om zijn pijlen af te vuren op alle stille liefdes. Voor heel veel verliefde zielen hebben wij al voor Cupido mogen spelen.  Onze chocolade harten met tekst zijn onweerstaanbaar voor iedereen. Geweldig mooi vakmanschap en met liefde voor chocolade gemaakt. Als u dit jaar ook van onze ‘speciale service’ gebruik wilt maken bestel dan op tijd uw chocolade hart met tekst. Wij garanderen dat Cupido op tijd zijn pijlen voor u afschiet. 

In onze webwinkel vindt u ook het perfecte cadeau voor de 50 jarige. Met een Abraham of Sara met tekst is het heugelijke feit pas echt geslaagd. Je zal maar verwend worden met heerlijke fairtrade chocolade, dat is puur genieten. Zo wil iedereen wel ouder worden toch?

Chocolade met tekst laten bezorgen.

In heel Nederland en België wordt uw bestelling bezorgd door DHL. Zij zijn overal bekend en weten elk huis te vinden. Omdat wij uw persoonlijke tekst graag zo mooi mogelijk op de bestelling plaatsen kan het zijn dat de levering een dagje langer duurt. Normaal geldt: vandaag voor 12 uur besteld is morgen al bezorgd. Wie gaat u verrassen met zo een heerlijk cadeau?

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] chocolade ook een kwetsbaar product is verzenden wij uw bestelling altijd als pakketpost. Zodat u zeker weet dat uw bestelling goed […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *