Chocolade pakket voor elke gelegenheid.

Een chocolade pakket is altijd leuk, of je het nu weggeeft of krijgt. Of als je niet kunt of wilt kiezen uit al het lekkers in onze chocoladewinkel.

Een relatiegeschenk, een cadeau voor een familielid, voor je partner, een cadeaupakket is altijd goed. En denk eens aan de speciale dagen in het jaar. Sinterklaas is er zo één, of Valentijnsdag, ook een mooie gelegenheid om een chocolade proeverij weg te geven.

Kant en klare chocolade pakket.

We hebben zelf een aantal kant en klare pakketten in onze chocoladeshop opgenomen. Die bestaan uit de producten die we veel verkopen. De echte hardlopers zeg maar. Omdat het best lastig kan zijn om een keuze te maken uit al het lekkers, heb je daarmee een fantastisch cadeaupakket in handen.

Natuurlijk kun je ook zelf je eigen chocolade pakket samenstellen. Kies minimaal 4 producten uit onze shop en geef bij het afrekenen even aan dat het om een pakket gaat dan maken wij er een mooi geheel van.

Chocolade pakket als geschenk.

Voor welke gelegenheid je ook een samengesteld choco pakket zoekt wij hebben het of maken het voor je. Een prachtig geschenk tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Denk ook eens aan chocolade als Kerstpakket.

Smaken.

Vrijwel alle artikelen zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade. Omdat een persoonlijk geschenk nog meer indruk maakt kunnen we een tekst op de chocolade toevoegen. Zo is er voor elk wat wils te vinden of te maken.

Bonbon pakket.

Een heerlijke doos bonbons mag niet in een cadeaupakket ontbreken. Onze handwerk en slagroom bonbons zijn van de allerbeste kwaliteit. Een feestje op de tong wat je niet gauw vergeet.