De ultieme manier om uw medewerkers en relaties op een originele manier te verrassen. Chocolade voor bedrijven is voor iedereen de kans om op een lekkere manier op te vallen.

Chocolade logo?

Wilt u wat anders dan de geijkte relatiegeschenken? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid uw huisstijl te presenteren met iets origineels. Chocolade in uw eigen huiskleuren, bijvoorbeeld uw logo in chocolade gegoten. Of uw bedrijfslogo op een handwerkbonbon, chocolade tablet of een van onze andere producten. Deze producten zijn ook in beperkte oplage verkrijgbaar. Ze laten zich uitstekend gebruiken voor presentaties, bij de koffie en tijdens bedrijfsfeesten. Ze zijn eenvoudig te verpakken en laten zich makkelijk versturen. Als relatiegeschenk of kerst-attentie zijn ze een uniek cadeau.

Promoten met chocolade voor bedrijven.

Hieronder een overzicht van een aantal van onze mogelijkheden van chocolade voor bedrijven. Dit is maar een deel van de mogelijkheden. Er is dus heel veel mogelijk met uw eigen opdruk of logo. Wij staan open voor al uw ideeën en denken graag met u mee!Samen kunnen wij er voor zorgen dat uw bedrijf op een positieve manier opvalt. Een van de bedrijven aan wie wij mogen leveren is Estee Lauder. Zij nemen geen genoegen met slechte kwaliteit. Wij zijn voor Nederland aangewezen als hun hofleverancier, dat zegt meer dan duizend woorden. Wat mogen wij voor u betekenen?

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze unieke en originele manier van promotie? Mail ons of neem telefonisch contact met ons op, zodat ook u enthousiast wordt over chocolade voor bedrijven! Ook voor kerstpakketten en chocoladeletters zijn wij het juiste adres.

Al onze producten zijn ambachtelijk en handgemaakt. Het gebruik van Callebaut Fairtrade chocolade staat garant voor een ambachtelijk product van topkwaliteit. Dat ziet u aan de glans, en proeft u bij elke hap.

Naast al onze andere betaalmethodes hebben bedrijven de mogelijkheid om met factuur te betalen.