Chocolade voor Moederdag in alle soorten.

Moeders zijn niet te vervangen, iedereen heeft er één. En bijna altijd is je eigen moeder de beste die je kent. Haar niet aflatende zorg voor je, altijd staat ze voor je klaar. Of het nou je vuile was is of een heerlijk bord eten voor je, ze is er altijd. Met chocolade voor Moederdag kun je haar laten weten hoeveel je haar waardeert. Dat maakt Moederdag zo een goed initiatief, een moeder verdient het om verwend te worden.

Chocolade om moeder te verrassen.

Het mooiste is als je op Moederdag in staat bent om bij moeder langs te gaan met een cadeau. Zien hoe blij ze is met wat je gekocht hebt en haar de aandacht geven die ze verdient. Dat gaat natuurlijk het beste als je iets speciaal voor haar hebt uitgezocht. Laten wij je daarbij helpen met onze chocolade voor Moederdag. Een hele reeks producten die allemaal te voorzien zijn van een lieve, grappige of serieuze tekst. Of van een foto die u ons aanlevert. We hebben allemaal wel foto’s van vroeger waarop moeders dol zijn, babyfoto’s bijvoorbeeld. Zo wordt het nog leuker om haar te verrassen met een bijzonder cadeau.

Chocolade voor Moederdag

Choco met tekst zijn o.a:

Chocolade voor Moederdag bezorgen?

Elke dag maken onze chocolatiers met liefde en toewijding alles vers. Al om 7.00 uur staan ze achter hun werkbanken om de lekkerste chocolade producten te maken. Alles van Fairtrade chocolade gemaakt. Voor een betere leefbare wereld en gelijke betaling. Die bijzondere producten vindt je in onze shop. Kies welk cadeau je voor moeder wilt bestellen. Laat ons weten in welke smaak en voer de tekst in die er op gezet moet worden dan doen wij de rest. Betaling kan gemakkelijk via IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocolade voor Moederdag versturen.

Omdat chocolade heel moet aankomen wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl en DPD zorgen voor een snelle levering. Dan weet u dat het goed komt.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!

We proberen alle bestellingen die voor 12.00 uur worden gedaan dezelfde dag te verzenden. Helaas kan het wel eens gebeuren dat het niet lukt omdat we met verse producten werken. Foto op chocolade vraagt bijvoorbeeld een langere droogtijd dan normaal. Omdat we je graag het beste voor je geld willen leveren kan het dus soms een dagje later worden. Dan weten we zeker dat je bestelling aan onze productie-eisen voldoet.