Chocoladeletters op maat laten maken.

Chocoladeletters op maat of in een persoonlijke stijl?

Wilt u echt goed voor de dag komen deze Sinterklaas? Laat dan uw chocoladeletters op maat maken in de vorm van uw bedrijfslogo of versierd met bonbons of logo. Dé manier om opvallend lekker aanwezig te zijn tijdens de feestdagen. Doordat U een uniek geschenk geeft wat persoonlijk en origineel is. De verfijnde smaak van de chocolade zorgt dat het relatiegeschenk nog lang in de herinnering blijft hangen.

chocoladeletters op maat

Chocoladeletter op maat met logo.

Wilt u liever een chocoladeletter met daarop een logo? Ook dan helpen wij u graag op weg naar een bijzondere Sinterklaas ervaring. Chocolove.nl levert Sinterklaas chocoladeletters met uw eigen logo. Een geweldig idee om aan uw relaties of personeel te geven op 5 december. Denk ook eens aan uw buitenlandse relaties. Een puur Hollands geschenk zullen zij ook zeker kunnen waarderen. Zo wordt de chocoladeletter nog een heerlijke marketing product.

U kunt direct uw bestelling plaatsen via onze webshop. Een offerte aanvragen kan eenvoudig via email. Wij nemen dan zsm contact met u op.

De letters zijn in de volgende smaken leverbaar; melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. De productie van de chocoladeletters is altijd vers, en daarbij gebruiken wij alleen de allerbeste chocolade. Onze Belgische chocolade is van Callebaut, slaafvrij en biologisch, de top in chocola. Bestel uw chocoladeletters op maat vandaag nog, dan gaan wij morgen al voor u aan de slag om Sinterklaas onvergetelijk te maken.

Onze chocoladeletters op maat zijn ook gedecoreerd leverbaar.

Heeft u bijzondere wensen die u niet terug kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder naar passende en unieke chocoladeletters op maat.

Bij grote aantallen is het raadzaam een aantal weken voor Sinterklaas contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen. In overleg bepalen we dan wat en wanneer geleverd gaat worden.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] U biedt een typisch Nederlands geschenk aan dat niemand anders op de markt brengt, wat zult u extra opvallen bij uw internationale klant. Chocoladeletters met logo zijn dan ook een prima manier om uw bedrijf […]

  2. […] Geen enkel probleem, onze chocolatiers voldoen graag aan uw wensen. Ook als u liever een eigen ontwerp heeft helpen wij u graag. Denk aan een chocolade hart met bijvoorbeeld een pijl of cupido daarop […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *