Chocolade pakket, het ideale cadeau. 

Chocolade pakket samengesteld uit een aantal bestsellers uit onze webshop. Elk chocolade pakket is mogelijk met een bijpassende geschenkverpakking, en is met liefde en zorg door ons uitgezocht. Uitstekend geschikt om iemand eens heerlijk te verrassen met al het goede van Fairtrade chocolade. Dan schenkt u top kwaliteit zoals u het zelf ook zou willen ontvangen!

Stel zelf uw eigen chocolade pakket samen.

Door minimaal drie artikelen te bestellen kunt u uw eigen chocolade pakket samenstellen. De keuze is aan u, alle artikelen in onze chocoladeshop komen er voor in aanmerking. Vermeld bij het afrekenen even dat het gaat om een chocolade pakket en wij zorgen dat uw keuze wordt gebundeld tot een prachtig geschenkpakket. Voeg nog een gratis kaartje toe als u dat wilt om het helemaal compleet te maken. Succes gegarandeerd. Wij bezorgen het chocolade pakket in Nederland en België op ieder gewenst adres. 

!

Chocolade cadeau pakket 1

!

Chocolade cadeau pakket 2

chocolade pakket 1
!

Chocolade cadeau pakket 3

kado_chocolade
!

Chocolade cadeau 15 cm

kadobon chocolove
!

Chocolade Cadeaubon

Omdat alleen het beste goed genoeg is.

Al onze producten zijn gemaakt van slaafvrije chocolade. Dat betekent dat u met uw aankoop ook iets goeds doet voor de cacaoboeren in Tanzania. Zij leveren een bijzonder goed product voor een passende prijs. Callebaut maakt daar heerlijke chocolade van, die wij weer verwerken in elk chocolade pakket.

Het chocolade pakket als relatie geschenk.

Het chocolade pakket is als relatiegeschenk een uitstekend idee. Elk met zorg samengesteld cadeaupakket is in grote aantallen te bestellen. Wilt u met Sinterklaas of de Kerstdagen gebruik maken van onze aanbiedingen? Neem dan tijdig contact op via telefoon of mail. Samen maken we de feestdagen onvergetelijk. Voor u en voor uw relaties!

Kunt u niet kiezen?

Dan is er onze chocolade cadeaubon! Het bedrag van de cadeaubon bepaald u zelf, er is dus voor elke portemonnee een geschikte bon. Daarmee kan iedereen die houdt van een lekker stuk romige chocolade zijn eigen keuze aan producten kopen in onze webshop.