Chocolade dieren zijn een bijzonder cadeau.

Wij hebben in ons assortiment ook een heel aantal chocolade dieren. Grappig om te zien en allemaal zijn ze om op te eten, zo lekker. Leuk om te geven en te krijgen. Chocolade dieren zijn het ideale cadeau voor iedereen die van dieren houdt. Spaar ze gewoon allemaal bij elkaar en speel je eigen dierentuin. Nieuw is de kikker, nu ook in groene chocolade. Mist of zoekt u een speciaal dier, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee en maken een passende oplossing voor u. Bestel vandaag nog uw eigen lievelingsdier in chocolade.

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,25 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade Koe 425 gr.

!

Chocolade Varken 350 gr.

!

Chocolade Kat 320 gr.

!

Chocolade Kikker

!

Chocolade Haas 20 cm

!

Chocolade Schaap 18 cm

Dieren en chocolade is normaal geen goede combinatie. 

Geef geen chocolade aan uw dieren, ze kunnen er erg ziek van worden. Of het nu gaat om de kat of uw hond, houd chocolade uit hun buurt.

Gelukkig geldt deze waarschuwing niet voor uzelf. Integendeel zelfs, u wordt gelukkiger van chocolade, dat is bewezen. Er zitten een aantal opwekkende stofjes in chocolade die er voor zorgen dat u zich na het eten van chocolade vrolijker en gelukkiger voelt. Als dat geen goede reden is om er meer van te eten.

Chocolade dieren zijn een heel leuk cadeau.

Dan past het wel heel goed bij elkaar. Wij maken voor u op bestelling ook chocolade dieren die u lief zijn. Of het nu uw favoriete goudvis, Afrikaanse olifant of  wel ander dier het ook is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Chocolade dieren bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en België. Welk van de chocolade dieren u ook kiest laat uw bestelling bezorgen als pakketpost. Dar geeft vrijwel 100 % zekerheid dat het ook heel aankomt bij de ontvanger. Voor een klein bedragje extra leveren wij uw bestelling als pakketpost met DHL.