Chocolade sleutel bestellen.

Zoekt u een origineel verhuis cadeau in chocolade?

Met een chocolade sleutel heeft u het in handen! Een geweldig cadeau bij bv. het behalen van het rijbewijs, verhuizing of als sleutel tot je hart. Wij leveren dit product met een persoonlijke tekst naar keuze of als u dat wenst met een logo in chocolade. Ook een goede optie als relatiegeschenk als één van uw medewerkers of klanten verhuisd naar een ander adres. 

Koop nu online dan leveren wij uw bestelling morgen af.

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €1,75 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

 

chocolade sleutel
!

De sleutel tot succes!

!

Chocolade sleutel

Het ideale cadeau?

U kent het wel. Er is iemand die een feestje geeft en u bent hard op zoek naar het ideale cadeau. Er is alleen een klein probleem, u kunt er zelf niet aanwezig zijn. Wat zou het een uitkomst zijn als u een leuke attentie naar het feestvarken zou kunnen laten sturen.

Vanaf nu kan dat.

Zolang het feestvarken in Nederland of België woont bezorgt Chocolove de door u uitgezochte chocolade op de gewenste dag thuis. Precies op tijd voor het feestje, om de vreugde nog groter te maken. Zonder dat u er zelf druk mee bent. Dat is pas ontspannen winkelen. Bestel vandaag nog uw chocolade sleutel, dan gaan wij gelijk voor u aan de slag. De chocolade sleutel is leverbaar in twee formaten. Kies zelf wat u het meest aan spreekt, beide zijn even lekker.

Chocolade sleutel laten bezorgen.

Voor een klein bedrag bezorgen wij uw sleutel als pakketpost waar u maar wilt. Chocolade is erg lekker, maar ook heel breekbaar. Natuurlijk zijn stukken chocolade niet minder, maar het is toch wel jammer als uw bestelling niet in één stuk aankomt. Met pakketpost heeft u vrijwel geen risico op breuk.