Chocolade iPhone en iPad gadgets.

De chocolade iPhone en iPad zijn de lekkere uitvoering van de bekende Apple producten. Leverbaar in melk, wit en pure chocolade. Bent u ook zo verslaaf aan het beeldscherm? Dan zijn deze chocolade iPhone en iPad de oplossing om daar op een andere manier van te genieten.

Kies uit de diverse soorten uw favoriet en geniet van de pure smaak van uw eigen multimedia chocolade. Een heel origineel idee, wat voor de echte Apple fan een must is. U kunt de chocolade Iphone en iPad ook laten personaliseren. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat. Tip: kado-idee.

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €1,75 extra worden uw chocolade Iphone en iPad als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade iPhone, heerlijke gadget.

!

Chocolade iPad mini, de lekkerste.

chocolade tomtom
!

Chocolade TomTom, nooit meer de weg kwijt.

Uitverkocht

Chocolade iPhone en Ipad met logo.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw logo of tekst aan te brengen op de chocolade Iphone en iPad. Over de onderste rij appjes wordt dan een strookje chocolade aangebracht waar uw logo of tekst op wordt geprint. Dat gebeurt met inkt die gemaakt is van cacao, dat is dus eetbaar en volledig veilig voor de gezondheid. Daarmee heeft u een bijzonder leuke gadget in handen om uw relaties of personeel te verrassen tijdens de feestdagen of jubileum.

Chocolade TomTom.

Het perfecte cadeau voor iemand die altijd de weg kwijt is, of net geslaagd is voor het rijbewijs. U kent ook vast wel iemand die deze chocolade TomTom heel goed kan waarderen! Gemaakt van heerlijke witte chocolade met print.

U kunt de chocolade TomTom personaliseren door de schermafdruk aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een print met de route naar uw adres. Nog persoonlijker en een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf of event onder de aandacht te brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag op weg naar een oplossing op maat.