Chocolade Abraham of Sara voor de 50 jarige.

Wilt u de 50 jarige Abraham of Sara verrassen met een bijpassend cadeau in heerlijke Fairtrade chocolade? Abraham weet waar de mosterd wordt gehaald. En de chocolade ook! Voor die feestelijke gelegenheid bieden wij iets aparts. Je word maar één keer 50 jaar nietwaar? Bestel dan deze heerlijke chocolade Abraham of Sara en u heeft het perfecte cadeau.

Een persoonlijke tekst.

Bedenk een pakkende tekst voor deze chocolade Abraham of Sara en wij voegen die aan uw keuze toe. Natuurlijk volstaat gewoon 50 jaar, maar als u graag een andere tekst aan deze chocolade Abraham of Sara wilt toevoegen, doen wij dat graag voor u. Onze chocolatiers schrijven de gewenste tekst in sierlijke letters op de baard van Abraham of de kraag van Sara. In chocolade!

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,25 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

chocolade sara chocolove
!

Chocolade Sara

!

Chocolade Abraham

Chocolade voor de 50 jarige.

De traditie om iemand die 50 jaar wordt, en dus Abraham of Sara heeft gezien, te verrassen met een bijpassend cadeau, is al tientallen jaren oud. Als u ook zo iemand kent dan hebben wij het perfecte geschenk voor de jubilaris. En daar hoeft echt geen mosterd bij.

Er is niemand te vinden die niet van chocolade houdt. Zeker als je al wat langer op deze wereld rondloopt en weet wat er allemaal voor lekkers te koop is, weet je chocolade te waarderen. Dus kunt u er zeker van zijn dat een Chocolade Abraham of Sara altijd in de smaak valt bij de 50 jarige. Bestel vandaag nog dit unieke cadeau, dan wordt het morgen al bezorgd op het gewenste adres. Dat geldt voor heel Nederland.

Ook in België leveren wij onze chocolade Abraham of Sara thuis. Alleen duurt het dan een dagje langer voordat het cadeau bezorgt is.