Chocolade figuren voor elke gelegenheid.

chocolade figurenAlles is mogelijk in chocolade bij Chocolove. Hier vindt u een aantal chocolade figuren die vast in ons assortiment zitten. Het zijn unieke chocolade geschenken die u nergens anders vindt. Met zorg en liefde gemaakt door onze chocolatiers.

Heeft u zelf ideeën of wensen op het gebied van chocolade figuren dan helpen wij u graag om die ook in chocolade om te zetten. Uw eigen logo of afbeelding maken wij op bestelling in de fijnste chocolade. Dit is ook mogelijk met een tekst naar keuze. Ook als relatiegeschenk zijn deze chocolade figuren een verrassend goede optie!

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €1,75 extra worden uw chocolade figuren als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade Lippen 12 stuks

!

Auto logo in chocolade

!

Club logo in chocolade

!

Chocolade bloem bont 20 cm Ø

!

Chocolade Bloem 20 cm Ø

chocolade fles melk
!

Chocolade fles

chocolade auto melk
!

Chocolade auto

!

Chocolade Kikker

chocolade oorkonde
!

Chocolade oorkonde 20 cm

!

Chocolade Like!

Chocolade figuren maken.

Onze chocolatiers vinden het een uitdaging om de meest uiteenlopende figuren in chocolade te maken. Het vorm geven vraagt om een vaste hand en veel oefening, maar dan heeft u ook wel iets bijzonders te pakken. Elk figuur met liefde en groot vakmanschap gemaakt in onze (h)eerlijke biologische chocolade. Lekkerder kunnen we het niet maken. 

Kunnen we het maken?

Er is heel veel mogelijk met chocolade. Misschien heeft u zelf ideeën of wilt u graag advies, neem dan vooral contact met ons op. Er is heel veel mogelijk dus samen komen we daar altijd uit. U begrijpt dat het echte vakmatige handwerk iets heel anders is als wat er uit de chocoladefabriek komt rollen. De smaak is onovertroffen en de liefde voor chocolade proeft u er altijd aan af. Natuurlijk zijn de prijzen ook anders, maar voor echte kwaliteit betaald u toch graag een beetje extra? Een echt kunstwerk kost ook altijd meer dan een reproductie.

Bezorging van de chocolade figuren.

Al onze chocolade producten worden in heel Nederland en België bezorgd. Vaak al de volgende dag. Bestel vandaag nog uw chocolade figuren, en geniet van uw eigen kunstwerk.