Chocolade figuren.

Alles is mogelijk in chocolade bij Chocolove.Hier vindt u een aantal chocolade figuren die vast in ons assortiment zitten. Het zijn unieke chocolade geschenken die u nergens anders vindt. Met zorg en liefde gemaakt door onze chocolatiers. Heeft u zelf ideeën of wensen dan helpen wij u graag om die in chocolade om te zetten. Uw eigen logo of afbeelding maken wij op bestelling in de fijnste chocolade. Dit is ook mogelijk met een tekst naar keuze. Ook als relatiegeschenk een verrassend goede optie!

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,50 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade Lippen 12 stuks

!

Auto logo in chocolade

!

Club logo in chocolade

!

Chocolade bloem bont 250 gram

!

Chocolade Bloem 250 gram

!

Chocolade fles

!

Chocolade Kikker

!

Chocolade auto

!

Chocolade hamer

!

Chocolade oorkonde 20 cm

!

Chocolade pump bloem

!

Chocolade Like!

Chocolade figuren maken.

Onze chocolatiers vinden het een uitdaging om de meest uiteenlopende figuren in chocolade te maken. Het vorm geven vraagt om een vaste hand en veel oefening, maar dan heeft u ook wel wat. Elk figuur met liefde en groot vakmanschap nagemaakt in onze biologische chocolade. Lekkerder kunnen we het niet maken.

 

Kunnen we het niet maken?

Er is heel veel mogelijk met chocolade. Misschien heeft u zelf ideeën of wilt u graag advies, wij helpen u graag om uw wensen in chocolade om te zetten. U begrijpt dat het echte vakmatige handwerk iets heel anders is als wat er uit de chocoladefabriek komt rollen. Daar hangen dus ook andere prijzen aan. Maar voor een echt kunstwerk betaal je altijd wat meer.