Chocolade past bij een geboorte. Niets zo feestelijk als de geboorte van een nieuw wereldburger. Dat moet gevierd met geboorte chocolade! Na alle voorbereiding is er nu een nieuwe wereldburger. En bent u misschien wel voor het eerst mama, papa, oma of opa. Iets om trots op te zijn. Iedere baby is reden voor een feest. Omdat er weer een gezond kindje geboren is en omdat moeder zich zo kranig gehouden heeft. 

Geboorte chocolade trakteren.

Wilt u trakteren op iets bijpassend dan zijn onze geboorte-flikken een goede keuze, ze zijn leverbaar met roze en blauwe muisjes. Een heerlijke traktatie in plaats van de beschuit. En nog veel makkelijker te eten ook. 

!

Geboorteflik per 100 gram

!

Chocolade zuigfles 220 gram

Zoekt u een origineel kraamcadeau bestel dan één van de andere chocolade creaties met daarop een persoonlijke tekst voor de ontvanger. Bestel bijvoorbeeld een chocolade baby of zuigfles met daarop de naam van de pasgeborene. Ook een leuk idee is om de geboortedatum in chocolade op uw bestelling te laten schrijven. Zo heeft u iets aparts te geven aan de nieuwe ouders. Een fantastisch cadeau voor in de kraamtijd. Succes gegarandeerd!

Geboorte chocolade laten bezorgen.

Al onze chocolade kan bezorgd worden in Nederland en België, dat geldt natuurlijk ook voor de geboorte chocolade. Bestel op tijd, uw wilt toch het liefste gelijk uw gasten iets feestelijks voor zetten?