Chocoladeletters bestellen.

mega chocoladeletter
!

Chocoladeletter MEGA 1 kg

chocoladeletter tijgerprint
!

Chocoladeletter 1 kg in tijgerprint

!

Chocoladeletter 180 gram

!

Chocoladeletter 350 gram

!

Luxe gedecoreerde letter 180 gram

!

Luxe letter groot 350 gram

!

Chocoladeletter met hazelnoot

chocoladeletter
!

Luxe letter 180 gram

!

Luxe spuitletter 350 gram

marsepein letter
!

Marsepein letter klein 180 gram

marsepein letter Sinterklaas
!

Marsepein letter groot 300 gram

lettertjes
!

Strooi lettertjes 500 gram

Chocoladeletters bestellen voor Sinterklaas.

Iedereen een chocoladeletter in zijn of haar favoriete smaak. Mooi gedecoreerd door chocolatiers met liefde voor het vak. Daar geniet u extra van. Bestel uw letters op tijd, het is zo maar weer 5 december, dan staat de Sint al weer voor de deur. Bestel nu al vast uw relatiegeschenken en surprises.

Letters in soorten en maten.

Chocoladeletters zijn er in heel veel verschillende soorten. De onze komen maar in één soort; de lekkerste! Doordat we ze vers voor u gemaakt hebben van biologische chocolade proeft u de pure smaak  en geniet van het zintuiglijk genot. Natuurlijk hebben we ze in verschillende formaten. Neem bijvoorbeeld de grootste in zijn soort, de MEGA letter, die vindt u alleen bij Chocolove. Een letter van meer dan 1 kilogram roomchocolade. Daarvan deel je met heel veel plezier aan anderen, zo groot is hij. U kunt er natuurlijk ook heel lang zelf van genieten.

Chocoladeletters bestellen lekker!

Marsepein letters.

Voor de liefhebbers van marsepein maken we ook dit jaar weer onze Lübecker letters. Een heel goed alternatief voor als u geen chocolade lust (hoe is het mogelijk) of liever eens wat anders cadeau geeft. Niet te versmaden zo lekker.

Mega chocoladeletter.

Kijk ook eens naar onze MEGA grote chocoladeletter. Dat is een reus van een letter van ruim 1 kilogram heerlijke chocolade. Een bijzonder en origineel geschenk om mee op te vallen. Daar heeft u heel lang plezier van.

Chocoladeletter met hazelnoot.

Voor de echte lekkerbek hebben wij een chocoladeletter bestrooit met stukjes hazelnoot. Die combinatie is onovertroffen, doordat de krokante stukjes hazelnoot en romige chocolade elkaar precies goed aanvullen. Echt een letter voor de Liefhebber van Lekkers.