Chocolade met eigen tekst

Chocolade met eigen tekst

Chocolade met tekst is de perfecte manier om iemand met een persoonlijke chocolade felicitatie te verrassen. Wat is leuker dan een lekker geschenk te ontvangen met daarop een persoonlijke boodschap? Chocolade met eigen tekst kan gebruikt worden voor een zin, een wens of een ludieke felicitatie. U maakt het chocolade cadeau met een paar goed gekozen woorden pas echt persoonlijk.  Zo laat u vrienden, familieleden, relaties en collega's op een originele en lekkere manier verrassen. Heerlijk om zo iets goeds voor een ander te mogen doen.

Chocolade met eigen tekst.

Maak uw eigen tekst. In het daarvoor bedoelde vakje voert u de gewenste tekst in. Onze chocolatiers schrijven uw persoonlijke tekst voor u op het chocolade cadeau. Zij doen dat natuurlijk met chocolade. Zo kunt u uw bestelling helemaal afstemmen op de ontvanger. Dat is het grote voordeel van chocolade met eigen tekst.

Chocolade met eigen tekst is er voor ieder moment!

Of het nou voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon is om te bedanken, chocolade met eigen tekst is dus bij elke gelegenheid te gebruiken. Voor speciale dagen zoals Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag is er geen beter cadeau te bedenken.  Ook voor de feestdagen hebben wij speciale chocolade met tekst producten.

Valentijnsdag met chocolade.

Elk jaar op 14 februari is Cupido druk in de weer om zijn pijlen af te vuren op alle stille liefdes. Voor heel veel verliefde zielen hebben wij al voor Cupido mogen spelen. Onze chocolade harten zijn onweerstaanbaar voor iedereen. Geweldig mooi vakmanschap en liefde voor chocolade. Als u dit jaar ook van onze diensten gebruik wilt maken bestel dan op tijd uw chocolade hart met eigen tekst. Wij zorgen er voor dat Cupido op tijd zijn pijlen voor u  afschiet.

In onze webwinkel vindt u ook het perfecte cadeau voor de 50 jarige. Met een chocolade Abraham of Sara met tekst is het heugelijke feit pas echt geslaagd. Je zal maar verwend worden met heerlijke fairtrade chocolade, dat is puur genieten. Zo wil iedereen toch wel ouder worden?

Chocolade met eigen tekst laten bezorgen.

Door heel Nederland en België wordt uw bestelling geleverd door DHL. Zij kennen Nederland tot in alle uithoeken en weten ook u te vinden. Omdat wij uw persoonlijke tekst graag zo mooi mogelijk op uw bestelling verwerken kan het zijn dat de levering een dag langer duurt. Maar normaal geldt: vandaag voor 12 uur besteld is morgen al bezorgd.

!