Chocolaterie, altijd wat lekkers.

Chocolade producten uit onze chocolaterie die we elke dag op ambachtelijke wijze vers voor u maken, en u weet, hoe verser hoe lekkerder. Proef de zachte smaak van onze room-chocolade, de knisperende versheid van de hazelnoten in de chocolade brokken. Wel eens onze chocolade flikken geproefd? Of de heerlijk verse pindarotsjes?

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,25 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade flik per 100 gram

!

Geboorteflik per 100 gram

gallets
!

Chocolade gallets 100 gram

pindarotsjes
!

Pindarotsjes 100 gram

roomchocolade
!

Room-chocolade 100 gram

!

Studenten flikken 200 gram

!

Hazelnoot-brok 100 gram

nougatine flikken
!

Nogatine flikken per 100 gram

!

Borstplaat

De Lekkerste chocolaterie online.

Onze chocolatiers scheppen er een eer in om u steeds weer te verrassen met originele producten van de beste kwaliteit. Zo heeft u én iets goeds en elke keer wat anders om uw gasten voor te zetten. Bestel nu het product van uw keuze en geniet morgen al van de uitmuntende smaak van onze pure chocolade. Die is niet alleen fairtrade maar ook biologisch, wat betekent dat de afkomst bekend is. Daardoor kunnen wij ook garanderen dat er ecologisch verantwoord wordt geteeld op de plantages waar onze cacaobonen vandaan komen. Dat is wel zo zeker, en dat proeft u ook. De Grand Cru onder de chocolade.