chocoladeletter telegraaf

Chocolade letters op maat

Chocoladeletters ontwerpen of op maat maken in een persoonlijke stijl?

Wil je echt goed voor de dag komen deze Sinterklaas? Laat dan een chocolade letter maken in de vorm van een bedrijfslogo of versierd met bonbons of logo. Dé manier om opvallend lekker bezig te zijn. De verfijnde smaak van de chocolade zorgt dat het relatiegeschenk nog beter tot zijn doel komt; aandacht genereren!

Chocoladeletter met logo.

Wil je liever een chocoladeletter met daarop een logo, ook dan helpen wij je graag op weg naar een bijzondere Sinterklaas ervaring. Chocolove.nl levert Sinterklaas chocoladeletters met uw eigen logo. Een geweldig idee om te geven aan uw relaties of personeel. 

U kunt direct bestellen via onze webshop. Een offerte aanvragen kan eenvoudig via email.  

De letters zijn in de volgende smaken leverbaar; melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. De productie van de chocoladeletters is altijd vers, direct na bestelling, en daarbij gebruiken wij alleen de allerbeste chocolade. Onze chocolade is van Barry-Callebaut, UTZ gecertificeerd.

Deze chocoladeletters zijn ook gedecoreerd leverbaar.

Heeft u specifieke wensen die u niet terug kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

We helpen u graag verder voor passende en unieke chocolade geschenken.

Voor grote aantallen is het raadzaam een aantal weken voor de gewenste afleveringsdatum contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.