Chocolade met tekst

Zelf bepalen hoe uw chocolade cadeau er uit ziet?

Chocolade hart in rood Chocolade met tekst is ideaal voor dat feestje of die verjaardag waar u helaas niet bij kan zijn. Of om iemand een hart onder de riem te steken. Wat voor reden u heeft om iemand te willen verrassen, chocolade met tekst past er altijd bij. Doordat u de mogelijkheid heeft om op het geschenk een tekst te laten schrijven is alles mogelijk.

U heeft volop keuze uit verschillende soorten chocolade en bepaalt zelf de tekst op uw chocolade geschenk. Alle chocolade cadeaus worden ambachtelijk met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Gemaakt van eerlijke fairtrade biologische chocolade van Callebaut. De chocolade wordt voorzien van uw persoonlijke boodschap en rechtstreeks naar de ontvanger of uzelf gestuurd.

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,25 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade hart met tekst in melk 18 cm

!

Marsepein hart 18 cm

!

Chocolade Roos 15 x 20

!

De sleutel tot succes!

chocolade telegram met tekst melk chocolade
!

Chocolade Telegram 18 cm

!

Chocolade hart XL 28 cm

chocolade sara chocolove
!

Chocolade Sara

!

Chocolade Abraham

!

Chocolade Kikker

!

Chocolade auto

!

Chocolade Bloem 20 cm Ø

!

Chocolade fles

!

Valentijn Beertje 18 x 15

!

Valentijn In Love 15 x 15

!

Chocolade oorkonde 20 cm

!

Chocolade hamer

!

Chocolade Kalkoen 28 x 28 cm

!

Chocolade cadeau 15 cm

!

Champagne!

!

Chocolade Tegel 350 gram

!

Chocolade Telegram Super groot

!

Chocolade zuigfles 220 gram

!

Chocolade sneeuwpop 200 gram

!

Chocolade oorkonde 20 cm

!

Chocolade Like!

Chocolade met tekst is altijd goed.

Chocolade met tekst geschenken doen het heel erg goed als lekkere verrassing om een jarige te feliciteren. Als hart onder de riem tijdens moeilijke tijden of om iemand op een originele manier te bedanken. Chocolade wordt altijd goed ontvangen en is geschikt voor elke gelegenheid. Uniek, origineel en vooral lekker en met de door u uitgekozen tekst dus ook nog eens hartstikke persoonlijk! Onze chocolade met tekst cadeaus zijn ook erg leuk als relatiegeschenk of tijdens de feestdagen. Wie verrast u met een chocolade feestje?

Uw tekst op chocolade.

Door uw persoonlijke tekst wordt de chocolade verrassing nog waardevoller. Omdat u de mogelijkheid heeft om iets extra aan de ontvanger mee te delen. Dat kan iets kleins zijn of misschien wel zo groot als, "Wil je met me trouwen?" Reken maar dat de aanblik van al dat heerlijks er voor zorgt dat u succes heeft. Wie zegt er nou nee tegen chocolade met tekst?