Chocolade met tekst

Zelf bepalen hoe uw chocolade cadeau er uit ziet?

Chocolade met tekstVoor dat feestje of die verjaardag waar u helaas niet bij kan zijn. Het kan bij Chocolove.nl, want bij ons personaliseert u zelf uw chocolade cadeau. Van de soort chocola tot aan de tekst en de verpakking. U heeft keuze uit verschillende soorten chocolade en bepaalt zelf de tekst op uw chocolade geschenk. Alle chocolade cadeaus worden ambachtelijk met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Gemaakt van eerlijke fairtrade biologische chocolade van Callebaut. De chocolade wordt voorzien van uw persoonlijke boodschap en rechtstreeks naar de ontvanger of uzelf gestuurd.

Chocolade is altijd goed.

Chocolade geschenkenOnze chocolade geschenken doen het heel erg goed als lekkere verrassing om een jarige te feliciteren. Als hart onder de riem tijdens moeilijke tijden of om iemand op een originele manier te bedanken. Chocolade wordt altijd  goed ontvangen en is geschikt voor elke gelegenheid. Uniek, origineel en vooral lekker en met de door u uitgekozen tekst dus ook nog eens hartstikke persoonlijk! Onze chocolade cadeaus met tekst zijn ook erg leuk als relatiegeschenk of tijdens Pasen, Kerst en Sinterklaas. Wie verrast u met een chocolade feestje?

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,50 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

Chocolade hart met tekst 18 cm

Marsepein hart 18 cm

Chocolade Roos 15 x 20

Valentijn Beertje 18 x 15

Angry Bird in Love 15 x 15

Valentijn In Love 15 x 15

Chocolade Sara

Chocolade Abraham

Chocolade Kikker

Chocolade oorkonde 20 cm

Chocolade auto

Chocolade hamer

Chocolade Bloem 250 gram

Chocolade Telegram 18 cm

Chocolade cadeau 15 cm

Chocolade fles

Champagne!

Chocolade Tegel 350 gram

Chocolade Telegram Super groot

Chocolade zuigfles 220 gram

De sleutel tot succes!

Chocolade sneeuwpop 200 gram