Chocolade hart met tekst.

Zoekt u een bijzonder chocolade cadeau, een origineel geschenk?

Onze chocolade harten met tekst worden ambachtelijk gegoten en met de hand afgewerkt, geen machinaal gemaakt product, maar elk hart uniek. Bestel nu online uw eigen creatie en u heeft een verrassend lekker geschenk! Een geweldig idee voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of uit liefde voor... Laat dit hart voor u spreken! Met als tekst bv: Ik hou van je, ik vind je lief, je bent geweldig, mijn liefste, voor moeder, de liefste mama, mijn papa is top enz. Een Chocolove.nl top-product!

Gemaakt van een lekker dikke plak chocolade in hart vorm met een fraai afgewerkte rand. Kies bij het afrekenen je eigen afleveringsdatum!

!

Chocolade hart met tekst in melk 18 cm

!

Chocolade hart met tekst in wit 18 cm

!

Chocolade hart met tekst in puur 18 cm

!

Chocolade hart XL 28 cm

!

Marsepein hart 18 cm

!

Chocolade Roos 15 x 20

!

Angry Bird in Love 15 x 15

!

Chocolade Telegram 18 cm

Chocolade hart met tekst.

Een chocolade hart met tekst is voor iedereen een geweldige verrassing om te krijgen. Met de persoonlijke tekst kunt u net even dat stukje extra toevoegen waardoor het nog leuker wordt om te geven en te krijgen. Omdat chocolade altijd goed gewaardeerd wordt is het chocolade hart met tekst een schot in de roos.

Ook mogelijk in 1e klas Lübecker marsepein.

Marsepein is, zeker in de wintertijd, echt hartverwarmend. Wij maken al onze producten van eerste klas Lübecker marsepein. Beter bestaat niet!

Wist u dat chocolade ook een opwekkend middel is? Al in de oudheid werd het opbeurende effect gebruikt. Casanova verleidde vrouwen met chocolade. De opbeurende stofjes zorgen er voor dat je een geluksgevoel ervaart. Chocola als antidepressiva, dat zou een heleboel mensen gelukkig maken. Heel Nederland massaal aan de pure chocolade! Wie verleid u binnenkort met de lekkerste verrassing die er online te vinden is?

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,50 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.