Chocolade telegram met tekst.

Van een chocolade telegram met tekst word je vrolijker en gelukkiger, dat is bewezen. Koop nu een chocolade telegram of tegel met een persoonlijke boodschap of logo. Gemaakt van een lekker dikke plak chocolade en daarna afgewerkt met een heerlijk romige chocolade-rand. Ook uitstekend geschikt als relatiegeschenk met de feestdagen. 

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €1.75 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

chocolade telegram met tekst melk chocolade
!

Chocolade Telegram 18 cm

chocolade groot
!

Chocolade Telegram Super groot

Een persoonlijke verrassing.

Met dit unieke chocolade telegram maakt u de verrassing wel heel persoonlijk. Laat er uw eigen lieve, pakkende, leuke, grappige of originele tekst op decoreren. Heeft u voor 12:00 uur besteld dan wordt dit heerlijke telegram de volgende werkdag afgeleverd bij de gewenste ontvanger. Een leuke verrassing voor een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardag, huwelijk, liefde of om iemand een hart onder de riem te steken.

Chocolade telegram met tekst.

Welke tekst u ook bedenkt, er is altijd wel een chocolade telegram voor te vinden. Van een paar letters tot aan een complete volzin, het past altijd op één van de verschillende formaten. Dat geeft mogelijkheden om eens flink uit te pakken. U kunt de keuze dus laten bepalen door het aantal woorden wat u wilt laten toevoegen, of door uw budget. De keuze is aan u. Welk chocolade telegram u ook kiest, de verrassend lekkere smaak zorgt altijd voor blijde gezichten.