25 slagroom bonbons

  • Beschrijving
  • Meer details

Slagroom bonbons voor de lekkere trek.

Gevuld met 25 overheerlijke slagroom bonbons in uw favoriete soort en smaak.

Wie graag een smeuïge vulling wil heeft met deze slagroom bonbons van Cerisette de topklasse in huis. Vrijwel alle vullingen zijn gebaseerd op slagroom met een toevoeging waaronder: karamel, mint, pistache, noten, giandua en nog veel meer.

Liefhebber van Lekkers.

Voor de echte liefhebber die kwaliteit in slagroom bonbons weet te waarderen zijn dit de echte winnaars. Heerlijke romige vullingen die lang blijven hangen op uw tong. De zachte smaak van chocolade gecombineerd met bijvoorbeeld; honing, karamel, advocaat, mint, boerenjongens.  Door de beste ingrediënten te gebruiken hebben deze slagroom bonbons een ongeëvenaarde smaak.

Slagroom bonbons bewaren.

U wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk genoten van uw aankoop. Daarom hebben we voor u op een rijtje gezet hoe u onze bonbons het beste kunt bewaren. 

  • Bonbons bewaart u het beste op een koele plek.
  • Liefst niet in de koelkast.
  • De ideale bewaartemperatuur is tussen 10 en 18 graden.
  • Zo blijft de smaak bewaard en kunt u de slagroom bonbons ruim twee weken bewaren.

Als u dat red....

Cerisette bonbons.

Cerisette bonbons komen uit Oisterwijk. Daar wordt door onze eigen bonbonmaker de basis gelegd voor heerlijke lekkernijen. Het gebruik van Callebaut chocolade is het startpunt. Daarmee wordt de vorm gegoten, waarna de vulling er aan wordt toegevoegd. Dit alles wordt weer afgesloten met een bodem van chocolade, en vervolgens zo snel mogelijk naar onze winkel vervoerd om daar verkocht te worden.

Altijd vers.

Door de grote omloopsnelheid krijgt u gegarandeerd verse bonbon in huis. Zodat we gerust durven zeggen dat u ze na aankoop nog twee weken kunt bewaren. ook na die twee weken zijn onze bonbons nog heerlijk maar juist die heerlijkheid zorgt er voor dat u die twee weken niet zult gaan redden. Probeer er maar eens van af te blijven!

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__