Chocolade auto

  • Beschrijving
  • Meer details

Wat een leuke verrassing voor papa of voor iemand die net het rijbewijs heeft gehaald. Deze auto is ca 250 gram zwaar en ambachtelijk handgemaakt.

Chocolade laat zich in heel veel vormen gieten. Zoals deze chocolade auto laat zien. Een leuk cadeau idee wat bij heel veel gelegenheden toepasbaar is. Denk maar eens aan iemand die net het rijbewijs heeft gehaald. Of als cadeau voor alle lieve vaders in Nederland op Vaderdag. Wordt op bestelling geleverd in melk, puur of witte chocola. De mogelijkheid voor een tekst maakt het nog persoonlijker. Wie gaat u verrassen met deze chocolade auto?

Wilt u liever uw eigen figuur in chocolade laten maken? Dat kan! Neem dan contact met ons op en samen maken we jouw dromen waar.

Mannen en auto's blijft toch wel een geweldige combinatie. Echte mannen houden van het gebrul van motoren. de lijnen van het koetswerk. Ze zijn niet te beroerd om onder de motorkap te kijken en hun kennis te spreiden.

Deze chocolade auto heeft onder de kap alleen maar lekkere dingen. Geen moeilijke techniek of elektrische circuits. 100% echte Fairtrade chocolade, daar kun je ook hele vieze vingers aan overhouden. Mmm, lekker.