Chocolade Sara

chocolade sara chocolove
  • Beschrijving
  • Meer details

Chocolade Sara cadeau voor de jarige!

Algemeen wordt aangenomen dat de dames onder ons meer chocolade consumeren dan de heren. Voor de jarige Sara of Sarah is dit snoepgoed dus in de roos. Verras de 50 jarige met een persoonlijke tekst om de verrassing nog leuker te maken. Zo wil iedereen wel 50 worden toch? Chocolade Sara is er vanaf 20 cm groot.

Chocolade Sara XL.

De XL versie van Sara is een REUZE cadeau. Ruim 35 cm groot is het een cadeau van formaat. Niet alleen groter en langer lekker maar ook meer ruimte voor uw persoonlijke tekst. Voeg nog een gratis kaartje toe als u niet anoniem wenst te versturen.

Het leven begint pas bij 50 jaar!

Er ligt nog zoveel moois in het verschiet. Je bent ouder maar ook wijzer, weet beter hoe het leven in elkaar steekt, en weet wat je wilt. Gelukkig is er geen leeftijd waarop je niet meer kunt genieten van een heerlijk stuk chocolade. Met deze chocolade Sara of Sarah begint het 51e levensjaar al heel goed met dit originele cadeau.

Wilt u extra goed voor de dag komen?

Ga dan voor de grote XL versie van Chocolade Sara, meer ruimte voor uw tekst maar vooral meer van die heerlijke chocolade! Zo wordt de mijlpaal van vijftig jaar worden al een heel stuk leuker. Vijftig is het nieuwe veertig toch? Geniet van het leven, geniet van de heerlijke smaak van chocolade. Natuurlijk kunt u ook heel goed uzelf trakteren op een heerlijk verjaardagscadeau. 

Chocolade Sara bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en Belgie. Laat uw chocolade als pakketpost verzenden, dan heeft u vrijwel 100% zekerheid dat het ook heel aankomt. het zou toch zonde zijn als de Sara in stukken in de brievenbus belandt. Voor een klein bedrag extra wordt uw bestelling als pakketpost verzonden. Dat is een geruststellend gevoel.

NB. Sara XL past niet door de brievenbus en wordt standaard per pakketpost geleverd. Extra aanvinken is dus niet nodig.