Chocolade cadeau pakket 3

chocolade pakket 1
  • Beschrijving
  • Meer details

Een geweldig chocolade pakket gevuld met al onze favorieten. Je zal het maar cadeau krijgen. Dit pakket bevat: Chocolade iPad en iPhone, bonbondoos met 12 stuks, 1 reep en 250 gr gemengde chocolade. 

We hebben voor u alle bestsellers van Chocolove.nl samen gebracht in één heerlijk chocolade cadeau pakket. Dan heeft u het beste van het beste in één cadeau pakket. Alles om het er eens lekker van te nemen en te genieten van die heerlijke pure smaken. Leverbaar in de door u gewenste smaak. Daarmee geeft u  echt wat lekkers weg.

nb. dienblad kan afwijken

Hier loopt het water je van in de mond, zo lekker! Al het goede van chocolade in één cadeaupakket samen gevoegd. Een geweldig mooi pakket om te sturen naar iemand die het verdient. Of verras uzelf met deze heerlijke lekkernijen....

Wilt u liever uw eigen pakket samenstellen neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Chocolade geschenk pakket laten bezorgen.

Wat een geweldig idee om aan iemand een chocolade geschenk pakket te laten bezorgen. Chocolade gaat er altijd in, kent u iemand die er niet van houdt? Daarom zijn de chocolade pakketten zo'n groot succes. Waar u het ook wilt laten bezorgen, of bij wie, het is altijd een feest om te ontvangen. Alle lekkernijen in onze chocolade shop zijn niet te versmaden, maar als u er een aantal bundelt dan is het met recht een chocolade cadeau pakket. Bestel vandaag nog het pakket van uw keuze.

Wij bezorgen uw bestelling vaak al de volgende dag door heel Nederland en België. Dankzij DHL wordt uw chocolade geschenk pakket in no time afgeleverd. 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__