Chocolade cadeau pakket 2

  • Beschrijving
  • Meer details

Wat een heerlijke verrassing, dit chocolade geschenk pakket. Dit geschenkpakket is gevuld met: 1 Ipad mini, 250 gr handwerk bonbon en 300 gram gemengde chocolade. Wat een mooi geschenk om iemand heel blij mee te maken.

We hebben voor u alle bestsellers van Chocolove.nl samen gebracht in één heerlijk chocolade cadeau pakket. Dan heeft u het beste van het beste in één cadeau pakket. Alles om het er eens lekker van te nemen en te genieten van die heerlijke pure smaken. Leverbaar in de door u gewenste smaak. Daarmee geeft u  echt wat lekkers weg.

nb.kistje kan afwijken

Onze chocolade geschenk pakketten zijn bij uitstek geschikt om eens lekker uit te pakken. Gevuld met een mooie selectie van chocolade producten van de beste kwaliteit. Dat is puur genieten.

Kerstpakket.

Ook als kerstpakket of relatiegeschenk zijn onze chocolade pakketten uitstekend geschikt. Wilt u liever uw eigen pakket samenstellen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Chocolade geschenk pakket laten bezorgen.

Wat een geweldig idee om aan iemand een chocolade geschenk pakket te laten bezorgen. Chocolade gaat er altijd in, kent u iemand die er niet van houdt? Daarom zijn de chocolade pakketten zo'n groot succes. Waar u het ook wilt laten bezorgen, of bij wie, het is altijd een feest om te ontvangen. Alle lekkernijen in onze chocolade shop zijn niet te versmaden, maar als u er een aantal bundelt dan is het met recht een chocolade cadeau pakket. Bestel vandaag nog het pakket van uw keuze.

Wij bezorgen uw bestelling vaak al de volgende dag door heel Nederland en België. Dankzij DHL wordt uw chocolade geschenk pakket in no time afgeleverd.