Chocolade cadeau pakket 1

  • Beschrijving
  • Meer details

Geweldig mooi en lekker chocolade cadeau pakket met voor ieder wat. Dit pakket bevat: 1 Iphone, 250 gr bonbons, 1 reep en 150 gr gemengde chocolade. Alles ambachtelijk gemaakt en met liefde voor chocolade, dat proeft u bij elke hap. Daar smul je langer van.

We hebben voor u alle bestsellers van Chocolove.nl samen gebracht in één heerlijk chocolade cadeau pakket. Dan heeft u het beste van het beste in één cadeau pakket. Alles om het er eens lekker van te nemen en te genieten van die heerlijke pure smaken. Leverbaar in de door u gewenste smaak. Daarmee geeft u  echt wat lekkers weg.

 nb. kistje kan afwijken

Chocolade cadeau pakket laten bezorgen.

Wat een geweldig idee om aan iemand een chocolade cadeau pakket te laten bezorgen. Chocolade gaat er altijd in, kent u iemand die er niet van houdt? Daarom zijn de chocolade pakketten zo'n groot succes. Waar u het ook wilt laten bezorgen, of bij wie, het is altijd een feest om te ontvangen. Alle lekkernijen in onze chocolade shop zijn niet te versmaden, maar als u er een aantal bundelt dan is het met recht een chocolade cadeau pakket. Bestel vandaag nog het pakket van uw keuze.

Wij bezorgen uw bestelling vaak al de volgende dag door heel Nederland en België. Dankzij DHL wordt uw chocolade cadeau pakket in no time afgeleverd. 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__