De sleutel tot succes!

chocolade sleutel
  • Beschrijving
  • Meer details

De sleutel tot succes in chocolade.

Een perfect cadeau met heel veel mogelijkheden.

U kunt deze chocolade sleutel tot succes laten decoreren met uw eigen tekst om het nog persoonlijker en leuker te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden waarbij u een sleutel tot succes kunt laten bezorgen. Zeker bij het behalen van het rijbewijs of een verhuizing is dit een geweldig cadeau idee. Met als tekst bijvoorbeeld; welkom thuis, een nieuwe woning, auto, veel geluk enz. 

Ook mogelijk met een logo van uw bedrijf of stichting. Leverbaar in melk, wit en pure chocolade.

Lengte sleutel tot succes: 24 cm.

Gewicht 230 gram Fairtrade chocolade.

Een nieuwe woning, auto, boot of fiets gekocht? Kunt u niet aanwezig zijn om te feliciteren bij de housewarming party? Op zoek naar een passend cadeau? Dan is deze sleutel tot succes wat u zoekt. Op bestelling speciaal voor u gemaakt met uw eigen persoonlijke tekst die door onze chocolatiers op de sleutel wordt geschreven met chocolade. Hiermee heeft u een fantastische binnenkomer in handen. Een origineel en heerlijk cadeau!

Chocolade sleutel tot succes laten bezorgen?

Waar ze ook naar toe verhuisd zijn, wij weten ze te vinden om uw bestelling af te leveren. Binnen Nederland is dat meestal de volgende dag al. In België kan dat ook, alleen heeft de bezorger daar een dag extra tijd voor nodig. Bestel vandaag nog dit originele chocolade geschenk.

Bekijk ook onze andere chocolade ideeën met tekst.

Wat u ook zoekt, wij hebben altijd een bijzonder lekker bijpassend cadeau voor u. Voor elk feest, gelegenheid of gebeurtenis, er is chocola van te maken. Als u iets op maat wilt laten maken werken wij daar graag aan mee. Er is heel veel mogelijk met chocolade. Laten we samen uw ideeën omzetten in heerlijke chocola. Neem voor extra informatie contact met ons op. Wedden dat u ook met onze andere producten net zo veel succes hebt?