Chocolade Lippen 12 stuks

  • Beschrijving
  • Meer details

Bent u ooit gekust door zulke lekkere chocolade lippen?

Een heerlijke smaaksensatie in verschillende soorten chocolade. Vers voor u gegoten en klaar om gekust te worden....en gegeten.

Een chocolade kus voor Valentijnsdag. Set van 12 gevulde lippen in melk, wit, puur en romantische rode chocolade. Zeg daar maar eens nee tegen. Wie kan de verleiding weerstaan om er alleen maar naar te kijken? De lippen glimmen u tegemoet en vragen er om opgegeten te worden. Wat een fantastisch cadeau voor geliefden, deze chocolade zoenen.

Bij de introductie van de nieuwe lippenstift Rouge Coco 'Arthur' koos Chanel deze lippen om alle wederverkopers in Nederland en Belgie te verrassen met een heerlijke doos chocolade. Doe net als Chanel en bestel deze fantastische set.

Ook Estée Lauder maakt gebruikt van onze chocolade lippen. Laat merken hoe lief u de ander vindt en bestel vandaag nog uw chocolade lippen. De Rode chocolade is alleen leverbaar in de periode rond Valentijnsdag en op speciale bestelling.

Wilt u er een lipje bij?

Natuurlijk zijn deze chocolade lippen ook heel lekker bij een kopje koffie of thee. Er is niets wat u tegen houdt om elke dag te genieten van chocola. Deze chocolade mondjes, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn een traktatie waar je niet van af kunt blijven. Chocolade om te zoenen.