Chocolade Lippen 12 stuks

  • Beschrijving
  • Meer details

Bent u ooit door zulke lekkere chocolade lippen gekust?

Een heerlijke smaaksensatie in verschillende soorten chocolade. Vers voor u gegoten en klaar om gekust te worden....en gegeten.Een chocolade kus voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Set van 12 gevulde lippen in melk, wit, puur en romantische rode chocolade. Zeg daar maar eens nee tegen. Wie kan de verleiding weerstaan om er alleen maar naar te kijken? De chocolade lippen glimmen u tegemoet en vragen er om opgegeten te worden. Wat een fantastisch cadeau voor de liefste van de wereld, deze chocolade zoenen.

Chocolade lippen bij de introductie.

Bij de introductie van de nieuwe lippenstift Rouge Coco 'Arthur' koos Chanel deze lippen om alle wederverkopers in Nederland en Belgie te verrassen met een heerlijke doos chocolade. Doe net als Chanel en bestel deze fantastische set

Ook Estée Lauder maakt gebruikt van onze chocolade lipjes. Laat merken hoe lief u de ander vindt en bestel dus vandaag nog uw chocolade lippen. De rode chocolade is alleen leverbaar in de periode rond Valentijnsdag en op speciale bestelling.

Wilt u er een lipje bij?

Natuurlijk zijn deze chocolade lippen ook heel lekker bij een kopje koffie of thee. Er is niets wat u tegen houdt om elke dag te genieten van chocola. Deze chocolade mondjes, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn te lekker om er van af te blijven. Chocolade om te zoenen.

Chocolade lippen laten bezorgen.

Uw bestelling kunt u door heel Nederland en België laten bezorgen. Als u vandaag nog bestelt wordt het vaak al de volgende dag geleverd.

Als u grote hoeveelheden lippen wilt bestellen is het raadzaam om van te voren even contact met ons op te nemen. We hebben dan een aantal dagen nodig om ze vers voor u te gieten. Zo krijgt u waar u recht op hebt, de beste kwaliteit in chocolade.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__