Chocolade Telegram Super groot

chocolade groot
  • Beschrijving
  • Meer details

Voor de grote liefhebber een chocolade telegram groot formaat, in de afmetingen 28 x 28 cm van ruim 1 kilo chocolade. Een reus van een telegram, waarmee u een echte binnenkomer te pakken heeft. Zo groot vindt u ze nergens op internet. Gemaakt voor een persoonlijke boodschap maar ook heel geschikt om uw favoriete foto of logo op af te laten drukken. 

Door de enorme afmetingen heeft u alle ruimte om een passende tekst te bedenken. Zelfs een gedicht zou mogelijk zijn. Ook een heel leuk idee is om uw foto op af te drukken op dit fantastische chocolade telegram groot formaat. U blijft er van genieten tot aan de laatste hap. Onze chocolatiers helpen u graag bij het uitvoeren van uw eigen ideeën. Mail ons of neem contact op als u vragen hebt, bijna alles is mogelijk met chocolade.

Fairtrade chocolade, dus ook de boeren in Tanzania maakt u blij met uw bestelling.

Gemaakt van Biolands Fairtrade chocolade uit Tanzania. Biologische chocolade wordt gemaakt van cacao afkomstig van plantages waar geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Alles wordt gedaan om zo milieu vriendelijk te produceren. Minder belastend voor onze omgeving en beter voor de smaak.

Chocolade telegram groot formaat laten bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en België. Omdat dit chocolade telegram groot formaat niet door de brievenbus past bezorgen wij het als pakketpost via DHL. Stevig verpakt in een gerecyclede kartonnen doos zodat uw bestelling heelhuids op het aangegeven adres aankomt. Daar heeft u verder geen omkijken meer naar.

Voor een extra persoonlijk tintje kunt u gebruik maken van het gratis kaartje wat wij graag voor uw bij uw bestelling voegen
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__