Luxe bonbons in XL doos.

  • Beschrijving
  • Meer details

Gevuld met een selectie van de lekkerste luxe bonbons uit onze collectie. Gemaakt door meester bonbonmaker Visser chocolade. Gaat u al watertanden bij de aanblik van al dit heerlijks? De luxe doos is heel gemakkelijk weer afsluitbaar door de magneetsluiting. Dus de ideale manier om uw luxe bonbons te bewaren als u er wat langer van wilt genieten. Als u dat lukt...

Premium doos met 32 luxe bonbons, kies uw eigen favoriete soort en smaak. In melk, wit en pure chocolade, altijd een traktatie! De manier om iets bijzonders weg te geven!

Eerlijke smaken.

Van luxe bonbons verwacht u iets bijzonders. En daar heeft u groot gelijk in. Combinaties van karamel en zeezout, bosaardbei en peper, espresso en kardamon, honing en cranberry, appelstroop met calvados, er zijn zoveel heerlijke handwerk bonbons. Het zou jammer zijn als u ze niet allemaal proeft.

Eigenschappen luxe bonbons.

De belangrijkste eigenschap van luxe bonbons is hoe ze smelten in de mond, en hoe de verschillende smaakstoffen daarbij zorg dragen voor een feestje voor uw smaakpapillen. Dat begint met gedegen kennis van de grondstoffen. Daar zijn natuurlijk de klassieke combinaties, de all time favourites, maar tegenwoordig wordt er ook veel geëxperimenteerd met het toevoegen van niet zo voor de hand liggende ingrediënten. Dat levert een aantal heel bijzonder smaakvolle handwerk bonbons op, die uw zintuigen nieuwe belevingen geven.

Luxe bonbons laten bezorgen.

Wij leveren onze bonbons door heel Nederland en België. De ideale oplossing als u iets lekkers wilt laten bezorgen bij familie, vrienden of relaties. U kunt een korte boodschap laten toevoegen met het gratis kaartje. Bestel vandaag nog uw doos luxe bonbons, dan wordt uw bestelling morgen al bezorgd op het gewenste adres.

Luxe bonbons met logo.

Uw logo op bonbon? Dat is heel goed mogelijk. Wij leveren onze luxe bonbons ook met uw logo. Een fantastische manier om lekker voor de dag te komen. Al heel wat bedrijven gebruiken onze logo bonbons op nieuwjaarsfeestjes, jubilea of bij de introductie van een nieuw product. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook verkrijgbaar met 16 stuks luxe bonbons.

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__