Chocolade hart XL 28 cm

  • Beschrijving
  • Meer details
Voor de Liefhebber van Lekkers, dit extra grote chocolade hart van maar liefst 28 cm groot. Zo groot zijn ze nergens anders te vinden op internet. Dat is pas een uniek chocolade geschenk. Extra ruimte voor jouw persoonlijke tekst, extra lekker om te geven of te krijgen. Kies je favoriete smaak en personaliseer jouw hart met de gewenste tekst dan doen wij de rest. Dat wordt smullen.
Met liefde gemaakt door onze chocolatiers in de beste kwaliteit Belgische Fairtrade chocolade van Callebaut. Als u een Liefhebber bent van Lekkers zegt dat al genoeg. Een bijzonder cadeau en dan ook nog eens in een opvallend groot formaat. Dit chocolade hart zegt precies wat je altijd al wilde zeggen! Bestel vandaag nog jouw eigen creatie en laat dit chocolade hart voor je spreken.

Extra groot chocolade hart met tekst.

Extra lekker, extra ruimte voor uw persoonlijke boodschap aan de ontvanger van dit grote chocolade hart. De afmetingen van dit hart zijn 32 x 32 cm. Met een gewicht van ruim 500 gram is dit met recht een zwaargewicht. Zo groot vind u het nergens op het internet.  De beste manier om te zeggen wat u wilt als u van veel woorden bent. Of gewoon omdat u van chocolade houdt. Leverbaar in de smaken melk, puur en wit en tijdens Valentijn ook in rood/roze. Wat wilt u op het hart laten zetten?

Onze chocolatiers gieten een lekkere dikke plak chocolade in hartvorm voor u, waarna de rand sierlijk wordt afgewerkt met roomchocolade.

Liever een minder groot chocolade hart?

Als de hoeveelheid chocolade u teveel is of u bent kort van stof dan hebben wij ook een chocolade hart in minder grote afmetingen voor u.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__