Chocoladeletter MEGA 1 kg

mega chocoladeletter

Chocoladeletters voor Sinterklaas.

Chocoladeletters zijn er in verschillende formaten en gewichten. Gemaakt van de heerlijke Biolands Biologische chocolade uit Tanzania. Deze letter is onbetwist een reuze chocoladeletter. Wel 1 kg zwaar is deze letter van Sint. Het water loopt vanzelf in de mond. Een feestje voor uw smaakpapillen. Door het formaat van 30 x 20 cm gaat dat feestje ook nog eens heel lang door. Doe net als de Sint en bestel nu vast uw chocoladeletters. Wij leveren onze chocoladeletters verpakt in een luxe doos vanaf 5 november.

Dat noemen wij Lekkers voor Liefhebbers!

 

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een S of een I dat scheelt nogal zo lijkt het. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade. Bent u al een beetje gerustgesteld? Als u ogen belangrijker zijn dan de weegschaal, dan is deze MEGA chocoladeletter precies wat u nodig heeft.

 

Chocoladeletters op maat?

Wilt u een chocoladeletter in uw eigen lettertype? Uw persoonlijke ontwerp voor een chocoladeletter? Al heel veel bedrijven hebben wij van eigen ontwerp letters in chocolade mogen voorzien. Een opvallende reclame-uiting en nog verschrikkelijk lekker ook! Informeer naar de mogelijkheden, onze chocolatiers denken graag met u mee.