Chocolade hart met tekst in wit 18 cm

chocolade hart wit
  • Beschrijving
  • Meer details

U wilt niet met een gewoon cadeau aankomen maar een originele boodschap sturen? Iets bijzonder lekkers laten bezorgen? Of uw geliefde tijdens Valentijnsdag laten weten dat u aan hem/haar denkt?

Dit handgemaakte chocolade hart met tekst kunt u voorzien van een persoonlijke boodschap waardoor u een onuitwisbare indruk maakt. Speel voor Cupido en bestel snel een chocolade hart met tekst in de gewenste smaak. Heerlijk om te krijgen, en verrassend om te geven.

Chocolade hart met tekst opgeven.

U kunt ons de leukste, liefste, gekste, gevatte, originele of humoristische tekst doorgeven. Door simpel uw gewenste tekst in het daarvoor bestemde vakje in te voeren. Wij schrijven deze tekst voor u met chocolade op het chocolade hart.

Speciaal voor de allerliefste!

Als u wilt laten weten wat er in uw hart leeft, om woorden te geven aan uw gevoelens voor de ander, is dit persoonlijke cadeau echt wat u nodig heeft. Omdat het belangrijk is te laten weten wat u voelt.

Onze chocolatiers maken elk chocolade hart met tekst ambachtelijk op maat. Het chocolade hart wordt gemaakt van een heerlijke dikke plak chocolade. De rand wordt daarna kunstig afgewerkt met roomchocolade.

Valentijnsdag.

In de periode van Valentijnsdag kan het chocolade hart met tekst ook op bestelling gemaakt worden in rode chocola. De rode kleur wordt gemaakt door natuurlijke kleurstoffen aan de chocola toe te voegen. Dat is gewoon eetbaar, volledig veilig voor de gezondheid en verandert niets aan de heerlijke smaak. Kan het nog romantischer?

Wilt u extra opvallen?

Ga dan voor het extra grote hart, nog meer ruimte voor uw tekst en veel langer plezier van de heerlijke chocolade!

Kies uw eigen afleveringsdatum.

Tijdens het afrekenen kunt u aangeven wanneer het chocolade hart met tekst bezorgd moet worden. Gewoon de gewenste datum invullen en wij doen de rest. Houd u er rekening mee dat er op zondagen geen bezorging mogelijk is.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__