Kerst bonbondoos, één voor elke dag.

Kerstbonbons zijn elke dag lekker.

Daarom een doos gevuld met 25 heerlijke bonbon voor elke dag, zodat u kunt aftellen naar Kerst. Achter elk luikje zit een smaaksensatie verborgen. Zo is elke dag een feestje. en kunt u zich niet inhouden dan neemt u er toch twee, zolang het luikje maar weer dicht gaat heeft niemand iets in de gaten. Wij verklappen u niet... 

Kerstbonbons in heel veel smaken. 

Over smaak valt niet te twisten wordt gezegd. Ieder heeft zijn eigen voorkeur zo ook met bonbons. De één houdt van romige melk chocolade, de ander van de zachte smaak van wit. Er zijn ook mensen die alleen maar pure chocolade lekker vinden. Gelukkig kunt u zelf kiezen hoe u deze kersbonbondoos gevuld wilt hebben. Gaat u uitdelen met deze kerstbonbons? Dan raden wij u aan een gemengde doos te bestellen, dan kan iedereen zijn eigen keuze maken. 

Verras met deze doos kerstbonbons. 

Natuurlijk mag u deze doos kerstbonbon van ons helemaal alleen leeg eten. Maar tijdens de feestdagen gaat het juist om delen, elkaar verwennen en laten weten dat je belangrijk bent voor elkaar. Hoe geweldig zou het dan zijn om deze doos kerstbonbon aan iemand cadeau te doen! Ook voor zakelijke relaties en in Kerstpakketten maakt de mooi gevulde doos een hele goede indruk. Ook al zijn we dichter bij Kerst wil niet zeggen dat u maar één bonbon per keer mag eten. Zeker nadat u er één geproefd heeft is de volgende wel erg aanlokkelijk en is de verleiding moeilijk om te kijken wat er voor heerlijks achter het volgende luikje verscholen zit.