Chocolade iPhone, heerlijke gadget.

  • Beschrijving
  • Meer details

De chocolade iPhone is nu voor iedereen betaalbaar. In heerlijke chocola is dit de lekkerste iPhone van het land.

Een leuk en lekker cadeau voor iedereen.

Een chocolade iPhone zoals de bekende Apple telefoons maar dan in heerlijke chocolade uitvoering. Heeft u ook altijd de telefoon binnen handbereik? Deze lekkere smartphone helpt u om de echte even te vergeten. Even een momentje voor uzelf, los komen van alle drukte en genieten van de pure verwennerij.

Kies uw favoriete smaak en smullen maar. Met ingebouwde smaak app, die in werking treedt zodra u de chocolade in uw mond stopt. Smeuïg tot de laatste hap en heerlijk van smaak. Leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Kunt u niet kiezen? Neem ze dan gewoon allemaal, wel zo lekker. 

Gewicht: circa 120 gram.

Chocolade iPhone met logo?

De iPhone is naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een tekst. Over de onderste serie appjes brengen we de door u gewenste uiting aan. Dat maakt dit lekkere product in één klap een geweldig relatiegeschenk. Verras uw cliënten of medewerkers met een origineel en lekker cadeau. Chocolade met logo maakt zoveel meer indruk dan alleen maar reclame. Begin er vandaag nog mee!

Chocolade iPhone als relatiegeschenk.

Ook heel goed te gebruiken als relatiegeschenk. Zeker met de feestdagen is deze iPhone een leuke gadget om mee te verrassen. Met uw eigen logo een aandachttrekker van formaat.

Altijd op voorraad.

Chocolade Iphone laten bezorgen.

Wij raden u aan om uw bestelling met pakketpost te laten verzenden. Dit om breuk te voorkomen. De kans dat brievenbuspost heel aankomt is ongeveer 90%. Voor een paar euro extra heeft u de zekerheid dat uw bestelling in uitstekende staat bij u aankomt.

Ook leverbaar; de chocolade iPad

Net zo lekker maar een flink stuk groter. Dat is dus meer chocolade en langer plezier met een iPad van chocolade.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__