Chocolade iPhone

  • Beschrijving
  • Meer details

De chocolade iPhone: nu voor iedereen betaalbaar. In Fairtrade chocola. De lekkerste iPhone van het land.

Wat een leuk en lekker cadeau. Een chocolade iPhone zoals de bekende Apple telefoons maar dan in lekkere chocolade. Heeft u ook altijd de telefoon binnen handbereik? Deze lekkere smartphone helpt u om de echte even te vergeten. Kies uw favoriete smaak en smullen maar. Met ingebouwde smaak app :), die in werking treedt zodra u de chocolade in uw mond stopt. Smeuïg tot de laatste hap en heerlijk van smaak. Leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Kunt u niet kiezen? Neem ze gewoon allemaal, wel zo lekker.

Gewicht: ca 120 gram

 

Ook leverbaar; de chocolade iPad

Net zo lekker maar een stuk groter. Dus meer chocolade en langer plezier, een iPad in chocolade.

Gepersonaliseerde chocolade iPhone?

De iPhone is naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een door u gewenste tekst. Wij kunnen over de onderste serie appjes de door u gewenste reclame uiting aanbrengen. Dat maakt dit lekkere product in één klap een geweldig relatiegeschenk. Verras uw cliënten of medewerkers met een origineel en lekker cadeau. Chocolade met logo maakt zoveel meer mogelijk dan alleen maar reclame. Begin er vandaag nog mee!

 

Relatiegeschenk.

Ook heel goed te gebruiken als relatiegeschenk. Zeker met de feestdagen is deze iPhone een leuke gadget om mee te verrassen. Met uw eigen logo erbij een aandachttrekker van formaat.

Levertijd: op voorraad.