Chocolade Abraham

  • Beschrijving
  • Meer details

Chocolade Abraham cadeau voor de 50 jarige!

Deze authentieke chocolade Abraham is er vanaf 20 cm groot. Er is ruimte op zijn baard voor uw eigen tekst. Wilt u meer ruimte? Ga dan voor de extra grote versie van Abraham. Deze is ruim 35 cm groot en bied meer ruimte voor uw persoonlijke boodschap. En veel meer chocolade natuurlijk.

Standaard zonder opschrift maar gratis gepersonaliseerd met uw eigen tekst.

Verras de 50 jarige met een persoonlijke tekst om de verrassing nog leuker te maken. Zo wil iedereen wel 50 worden toch? Chocolade Abraham is er vanaf 20 cm groot. Vijftig jaar worden een ramp? Helemaal niet, voor Abraham eerder een zegen!

Chocolade Abraham  XL.

De XL versie van Abraham is een REUZE cadeau. Ruim 35 cm groot is het een cadeau van formaat. Niet alleen groter en langer lekker maar ook meer ruimte voor uw persoonlijke tekst. Voeg nog een gratis kaartje toe als u niet anoniem wenst te versturen.

Het leven begint pas bij 50 jaar! Er ligt nog zoveel moois in het verschiet. Je bent ouder maar ook wijzer, weet beter hoe het leven in elkaar steekt, en weet wat je wilt. Gelukkig is er geen leeftijd waarop je niet meer kunt genieten van een heerlijk stuk chocolade. Met deze chocolade Abraham of Abram begint het 51e levensjaar al heel goed met dit originele cadeau.

Wilt u extra goed voor de dag komen?

Ga dan voor de grote XL versie van Chocolade Abraham, meer ruimte voor uw tekst maar vooral meer van die heerlijke chocolade! Zo wordt de mijlpaal van vijftig jaar worden al een heel stuk leuker. Vijftig is het nieuwe veertig toch? Geniet van het leven, geniet van de heerlijke smaak van chocolade. Natuurlijk kunt u ook heel goed uzelf trakteren op een heerlijk verjaardagscadeau. 

Chocolade Abraham bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en Belgiƫ. Laat uw chocolade als pakketpost verzenden, dan heeft u vrijwel 100% zekerheid dat het ook heel aankomt. Het zou toch zonde zijn als de Abraham in stukken in de brievenbus belandt. Voor een klein bedrag extra wordt uw bestelling als pakketpost verzonden. Dat is een geruststellend gevoel.

NB. Abraham XL past niet door de brievenbus en wordt standaard per pakketpost geleverd. Extra aanvinken is dus niet nodig.

Op zoek naar Sara? Klik hier.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__