Chocolade Telegram 18 cm

chocolade telegram met tekst melk chocolade
  • Beschrijving
  • Meer details

Een lekkere dikke plak chocolade, fraai afgewerkt met een rand van smeuïge roomchocolade, en daarna voorzien van uw eigen tekst. Dat is het cadeau bij uitstek, het chocolade telegram. Wie houdt er nou niet van chocola?

Laat het chocolade telegram decoreren met uw persoonlijke tekst. 

Wij decoreren uw persoonlijke wens voor u op het uitgekozen telegram. Al onze chocolade cadeaus zijn 100% ambachtelijk en worden speciaal op bestelling gemaakt. Een uniek en lekker cadeau van chocolade. En op de door u gewenste datum bezorgd.

Unieke tekst.

Verras iemand met een chocolade telegram, en laat er uw unieke persoonlijke tekst op plaatsen. Verras bijvoorbeeld uw grote liefde, of geef het cadeau aan iemand om een hart onder de riem te steken. Dit chocolade telegram is het perfecte cadeau, en is er in de smaken melk, puur en witte chocolade. Kies uw favoriete chocolade smaak en laat uw persoonlijke tekst op dit heerlijke geschenk schrijven. Wij versturen het chocolade telegram anoniem naar het door u opgegeven adres. Wilt u liever een persoonlijk kaartje er bij versturen dan kunt u dat gratis laten bijvoegen.

Een chocolade telegram biedt u dus iets extra's, en is daarom voor elke gelegenheid te gebruiken. Of het nu bij een feestje is, of omdat u iemand wilt verrassen die dat even heel goed kan gebruiken, een chocolade telegram past altijd.

Wilt u meer woorden kunnen plaatsen?

Ga dan voor de extra grote versie van maar liefst 28 cm groot, meer ruimte en nog langer genieten van de heerlijke smaak! Zo een groot telegram met tekst vind u nergens anders. Dat is met recht een chocolade cadeau van formaat. Ideaal om weg te geven, en wie weet krijgt u zelf ook nog een stukje. Eet smakelijk.

U kunt uw chocolade door heel Nederland en België versturen.

Liever in de vorm van een chocolade hart?

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__