Chocolade Telegram 18 cm

  • Beschrijving
  • Meer details

Laat het chocolade telegram decoreren met uw persoonlijke tekst. 

Wij decoreren uw persoonlijke wens op het door u gekozen telegram. Al onze chocolade cadeaus zijn 100% ambachtelijk en worden speciaal op bestelling gemaakt. Een uniek en lekker cadeau van chocolade. En op de door u gewenste datum bezorgd.

Unieke tekst.

Verras iemand met een telegram van chocolade en laat er uw unieke persoonlijke tekst op plaatsen. Verras bijvoorbeeld uw grote liefde of geef het cadeau aan iemand om een hart onder de riem te steken. Dit ideale chocolade cadeau is er in de smaken melk, puur en witte chocolade. Kies uw favoriete chocolade smaak en zet uw persoonlijke tekst op het door u uitgekozen telegram. Wij versturen de chocolade anoniem naar de door u opgegeven ontvanger. Wilt u liever een persoonlijk kaartje er bij versturen dan kunt u dat gratis laten bijvoegen.

U kunt uw chocolade door heel Nederland versturen.

Liever in de vorm van een chocolade hart?

Een boodschap met meerwaarde, dat is het chocolade telegram. Wilt u meer woorden kunnen plaatsen? Ga dan voor de extra grote versie van maar liefst 28 cm groot, meer ruimte en nog langer genieten van de heerlijke smaak! Zo groot vind u ze nergens anders. Dat is met recht een chocolade cadeau van formaat. Eet smakelijk.