Chocolade Tegel 350 gram

  • Beschrijving
  • Meer details

Een chocolade tegel is de manier om uw boodschap of bedrijf onder de aandacht te brengen. Een heerlijk groot stuk chocolade met daarop uw tekst, logo of foto. Zo blijft uw naam samen met de smaak van de heerlijke chocolade nog lang hangen. Mail ons uw logo of foto. Formaat van de Chocolade Tegel is 15 x 15 cm. Gewicht 350 gram heerlijke chocolade.

Wat u ook wilt zeggen, met deze chocolade tegel heeft u de ideale manier om het te uiten. Met een logo wordt deze Chocolade Tegel een prachtige reclame boodschap. En ook nog eens een hele lekkere! De foto of logo wordt geprint op cacao met eetbare inkt en daarna overgoten met witte chocolade. Daardoor smelt de print samen met de chocolade, wat zorgt voor een mooie eetbare print van uw foto of bedrijfslogo. Ook mogelijk met een persoonlijk gekozen tekst.

Fairtrade chocolade, dus ook de boeren in Tanzania maakt u blij met uw bestelling.

Gemaakt van Biolands Fairtrade chocolade uit Tanzania. Biologische chocolade wordt gemaakt van cacao afkomstig van plantages waar geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Alles wordt gedaan om zo milieu vriendelijk te produceren. Minder belastend voor onze omgeving en beter voor de smaak.

Chocolade tegel laten bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en BelgiĆ«. Omdat deze chocolade tegel niet door de brievenbus past bezorgen wij het als pakketpost. Stevig verpakt in een gerecyclede kartonnen doos zodat uw bestelling heelhuids op het aangegeven adres aankomt. Daar heeft u verder geen omkijken meer naar. Bestel vandaag nog uw chocolade tegel met uw favoriete foto of logo. 

Voor een extra persoonlijk tintje kunt u gebruik maken van het gratis kaartje wat wij graag voor uw bij uw bestelling voegen.

Liever een Chocolade Telegram?