Verras uw relaties met logo chocolade!

Uw logo in of op chocolade is één van de beste middelen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ideaal voor presentaties op beurzen en feesten. Aan de koffietafel met een potentiële klant of tijdens een bespreking met uw bestaande relaties. Ook als kerstgeschenk doet logo chocolade het altijd goed. Een originele en letterlijk smaakvolle manier om uw onderneming te promoten!

Chocolade wordt al heel lang bedrukt, vooral de bonbon. Het wordt geassocieerd met luxe, comfort en een goed gevoel. De botanische naam van de cacaoboom is Theobroma cacao, afgeleid van de Griekse woorden theos (God) en broma (spijs). U maakt dus zeker een goede beurt als u uw relaties logo chocolade aanbiedt.

Logo chocolade biedt heel veel mogelijkheden.

Al onze logo-chocolade en bonbon wordt vervaardigd van de beste kwaliteit Fairtrade chocolade. Hierbij heeft u keuze uit melk, wit of pure chocolade. Op het gebied van de bedrukking heeft u uiteraard alle vrijheid. Laat uw logo op bonbon maken. Of uw logo, foto of tekst in chocolade laten verwerken.

Een jubileum vieren met logo chocolade

Bestaat uw bedrijf 5, 10 of misschien al wel 100 jaar? Zijn uw werknemers aan een extraatje toe? Zet uw onderneming in het zonnetje door al uw relaties chocolade aan te bieden met uw logo. Of laat uw logo ter gelegenheid van dit heugelijke feit in chocolade gieten. Wilt u uw tekst of logo liever in groter formaat, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor chocolade tabletten of repen met uw persoonlijke boodschap . Het is ook mogelijk om een speciaal voor uw onderneming ontworpen chocolade creatie te laten maken met daarop uw logo. Zo brengt u uw onderneming op een heel originele manier onder de aandacht. Wij maken samen met u alles mogelijk. Van chocolade bedden tot lantarenpalen en Kerstmannen. Een relatiegeschenk dat zeer zeker bij iedereen in de smaak zal vallen!

Een verrukkelijke attentie voor al uw relaties: een chocoladeletter met uw logo

Met de feestdagen in aantocht, wordt het uiteraard weer tijd voor chocoladeletters! Veel ondernemingen besteden -terecht- aandacht aan de feestelijke dagen in december, vaak door middel van een kleine attentie. Seizoenschocolade is hiervoor bij uitstek geschikt. Maar wist u, dat u deze seizoenschocolade bij ons ook kunt laten afstemmen op uw persoonlijke wensen? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen, om uw klanten en/of zakelijke relaties te verrassen met een chocoladeletter voorzien van uw logo. Of een chocolade pakket met al het goede van Chocolove.nl.

Chocoladeletter met logo

Als u kiest u voor een chocoladeletter met logo, wordt op een smakelijke manier de aandacht op uw onderneming gevestigd. Want waar veel relatiegeschenken snel richting prullenbak verdwijnen, weet u van een chocoladeletter zeker dat deze opgemerkt én opgegeten zal worden. U kunt uw persoonlijke chocoladeletter geheel afstemmen op uw eigen wensen. de letter van uw keuze in melk, puur of witte chocolade. Welke letter of uitvoering u ook kiest: al onze chocoladeletters worden met liefde  en vakmanschap gemaakt. De eersteklas Fairtrade chocolade van Callebaut is daarbij de grondstof.

Een chocoladeletter voor uw internationale klanten?

Sinterklaas en chocoladeletters is een echte Nederlandse traditie. Hoewel het Sinterklaasfeest ook in België wordt gevierd, is het geven van een chocoladeletter daar lang niet zo gebruikelijk. Dit is precies de reden om juist uw internationale klanten chocoladeletters met uw logo aan te bieden! U biedt een typisch Nederlands geschenk aan dat niemand anders op de markt brengt, wat zult u extra opvallen bij uw internationale klant. Chocoladeletters met logo zijn dan ook een prima manier om uw bedrijf ook buiten de landsgrenzen op de kaart te zetten.

club logo in chocolade

porsche-logo-in-chocolade