club logo in chocolade

Speciale chocolade laten maken voor uw feest of gelegenheid?

Speciale chocolade wensen?

Wilt u graag een eigen ontwerp of een door u uitgekozen doos voor uw bonbons? Wij zijn in staat om vrijwel elke speciale chocolade wens in vervulling te laten gaan.

De mogelijkheden om uw bestelling naar uw wensen aan te passen is één van onze sterke kanten. Doordat wij flexibel zijn en elke bestelling op maat maken is het geheel naar believen aan te passen. Ook bij kleinere hoeveelheden is aanpassing mogelijk. Speciale chocolade geschenken zijn perfect geschikt voor alle gelegenheden zoals bedrijfsfeestjes, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Omdat wij graag de beste kwaliteit en een uniek product leveren is het raadzaam om ruim van tevoren uw wensen kenbaar te maken, zodat u op alle gebieden krijgt wat u wilt.

Specialist in speciale chocolade.

Speciale wensen zijn er altijd, neem even contact met ons op, we komen er samen altijd uit. Onze chocolatiers scheppen er een genoegen in om uw chocolade wensen uit te voeren. Wilt u een chocolade hart in melk, met witte rand en pure letters? Of juist precies andersom? Geen enkel probleem, onze chocolatiers voldoen graag aan uw wensen. Ook als u liever een eigen ontwerp heeft helpen wij u graag. Denk aan een chocolade hart met bijvoorbeeld een pijl of cupido daarop getekend. Alles is mogelijk met chocolade. Een persoonlijke tekst is al heel mooi, maar als u de moeite heeft genomen om echt met iets origineels te komen, dan is succes verzekerd.

Uw eigen ontwerp of idee in chocolade?

Chocolade op maat is mogelijk vanaf €14,50 per stuk voor circa 220 gram chocolade.

NEEM CONTACT MET ONS OP EN ZIE WAT WIJ SAMEN MOGELIJK KUNNEN MAKEN!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] gekocht hebt en haar de aandacht geven die ze verdient. Dat gaat natuurlijk het beste als je iets speciaal voor haar hebt uitgezocht. Laten wij je daarbij helpen met onze chocolade voor Moederdag. Een hele […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *