Valentijn cadeau bezorgen

Wilt u originele chocolade cadeau’s kopen voor Valentijnsdag om bij iemand te laten bezorgen? In ons assortiment vindt u een heleboel leuke en originele suggesties om u daarbij te helpen. Wij bezorgen alle dagen in Nederland en België de Valentijn cadeau’s thuis. Dat is snel genieten van de heerlijke smaak van top chocolade.

Met een Valentijn cadeau kunt u elk jaar weer op 14 februari de leukste en liefste in uw leven het hof maken. Ook als deze liefde misschien daar nog niet van op de hoogte is, dat maakt het juist zo spannende en leuk.

Hoe een Valentijn cadeau laten bezorgen?

Eén van de dingen die Valentijnsdag zo leuk maken is dat je elkaar lekker de waarheid kunt en mag zeggen. Waar je normaal gesproken misschien wat huiverig bent om je gevoelens onder woorden te brengen hoef je daar nu niet tegen op te zien. Je kunt immer heel goed een chocolade hart als Valentijn cadeau versturen met daarop een paar lieve woorden. Bijvoorbeeld; ‘Ik hou van jou’ of ‘ik vind je lief’. Niemand die hoeft te weten wie de afzender er van is.

Wat ook kan is een Valentijn cadeau gebruiken als Cupido. Laat met een mooi geschenk aan de (stille) liefde weten wat je voor hem/haar voelt. Denk dan aan teksten als; ‘Jij bent mijn liefste, kus Karel’. Zo geef je door wat er in je hart leeft en tegelijkertijd laat je weten in wiens hart.

Valentijn cadeau chocolade hart XL

Chocolade bestellen voor Valentijn?

Voor Valentijnsdag hebben wij een hele sortering leuke en originele Valentijns verrassingen voor u. In de beste kwaliteit fairtrade chocolade ambachtelijk gemaakt. Met liefde voor chocolade en het vak. Door chocolatiers die weten wat u graag wilt en lekker vindt. Kijk eens op in onze webwinkel naar de speciale Valentijn geschenken. Daar vindt u onder andere een Valentijn beertje met hart, choco plak met hart en tekst en een plaquette met romantische roos in chocola. Dat zijn nog eens originele cadeaus om mee aan te komen.

Romeo en Julia

Valentijn en chocolade horen bij elkaar als Romeo en Julia. Een chocolade hart met tekst is de perfecte mogelijkheid om uw liefde te laten merken. Of u nu een stille aanbidder bent of misschien al jaren getrouwd, chocolade blijft altijd lekker! Zelfs in de oudheid werd chocola al gebruikt om vrouwen te versieren door Casanova. Laat uw eigen tekst op de chocolade schrijven, in chocola!

Met persoonlijke tekst.

Als u een persoonlijke tekst op uw chocolade laat zetten komt de boodschap nog veel beter over. U heeft de keuze uit een flink aantal voorbeelden maar wellicht weet u zelf een originele tekst te bedenken. Maak een gebaar van liefde en zet het kracht bij met de juiste woorden. Cupido spelen doen wij het hele jaar door maar voor Valentijnsdag zetten wij de hoogste versnelling in.

liefdesbrief

Chocolade bezorgen

Wij bezorgen uw chocolade bestelling door heel Nederland. geef het door u gewenste afleveradres op en wij zorgen dat uw chocolade geschenk op de juiste dag op het goede adres wordt afgeleverd. In verband  met de drukte tijdens Valentijn en de dagen voorafgaand aan de 14e februari is het beter om op tijd te bestellen. Daar mee voorkomt u dat u straks achter het net vist. Het zou toch te gek voor woorden zijn als u geliefde niet een heerlijke verrassing thuis bezorgd zou krijgen? Bestel nu uw Valentijnsdag cadeau!  Wij zorgen voor een tijdige bezorging door heel Nederland en België.

Luxe bonbons

Valentijn bonbons.

Al onze producten lenen zich bij uitstek om als valentijn cadeau te fungeren, met uitstek van de baby chocolade. Een doos heerlijke bonbons kan ook heel veel liefde doorgeven. Het gaat vooral om de gedachte er achter. Het laten merken dat Valentijn op deze bijzondere dag de liefste niet vergeten is.

Valentijn cadeau verzenden.

Omdat we elk Valentijn cadeau graag heel laten aankomen verzenden wij uitsluitend met pakketpost. Dat is wel wat duurder van via de brievenbus, maar een gebroken hart is ook niet alles, nietwaar? DHL levert meestal de volgende dag al je bestelling thuis.

Chocolade online besteld, morgen thuisbezorgd!

Chocolade Lippen

Waar komt Valentijnsdag vandaan?

Er bestaat een legende over hoe Valentijnsdag is ontstaan. Er was een priester die Valentinus heette. Hij leefde rond 300 na Christus in Rome.  Hij deed heel veel goede dingen voor de zieken, ouderen en armen. Nu schijnt het zo te zijn dat hij de dochter van Asterius, de stadhouder van Rome heeft genezen. Omdat hij daar zo blij mee was bekeerde deze man zich tot het christendom. Ook liet hij alle christelijke gevangen los. In die tijd was het verboden om huwelijken in te zegenen. Priester Valentinus deed dit echter wel.

Toen dit keizer Claudius II ter ore kwam liet hij op 14 februari 270 priester Valentinus onthoofden. Men zegt dat de priester een briefje na liet aan de dochter van de stadhouder. Dat was ondertekend met  “van je Valentijn”. Priester Valentinus werd later heilig verklaard door de kerk en 14 februari is vanaf die dag een feestdag uitgeroepen tot een feestdag.

Waarom worden er met Valentijnsdag cadeautjes gegeven? Waarom chocolade?

Omdat kaarten steeds makkelijker verkrijgbaar werden dankzij de mechanisatie was het steeds moeilijker om iets origineels te verzinnen. Je kunt natuurlijk een eigen boodschap op je kaart schrijven. Maar in alle winkels waren dezelfde kaarten verkrijgbaar.

Omdat uit wetenschappelijk onderzoek bleek dat vrouwen heel veel van chocolade houden is de keuze niet zo moeilijk. Een stuk chocola geeft je energie en maakt dat je je gelukkiger voelt. Dat is precies wat Valentijn hoopt te bewerken, Als je gelukkiger wordt van iets ga je daar aan hechten. Zo ook dus met chocola!

Doe je voordeel met deze info en bestel uw Valentijnsdag chocolade ruimschoots op tijd. Er ontstaat altijd een enorme run op de laatste dagen.Je kunt dat beter voor zijn. Dan heb  je de zaakjes vast prima voor elkaar.

Heb je genoeg inspiratie voor Valentijnsdag?

Hier nog wat ideeën voor je. Voor zowel groot en minder groot budget. Valentijn hoeft echt niet veel geld te kosten. Het gaat toch bovenal om de romantiek. En die is onbetaalbaar!

  1. Liefdesbrief

Het mooiste wat je aan je Valentijn cadeau kan geven is een zelfgeschreven liefdesbrief. Het is echt niet zo moeilijk om te doen. Ga er eens voor zitten en neem je stille liefde in gedachten. Schrijf wat je zo geweldig vindt aan hem of haar. De dingen die je elke keer weer trots maken of verbazen. Je loveletter hoeft geen vier kantjes te tellen. Wat goed gekozen regels op een Valentijnskaart zijn ook goed. Mocht het niet lukken dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden.

  1. Bloemen, maar dan wel bijzonder

Naast chocolade worden er ook heel veel bloemen voor Valentijnsdag gekocht. Ga niet langs het tankstation maar naar een goede bloemist. Rode rozen zijn natuurlijk de favoriet. Heb je weinig geld te besteden dan kun je ook volstaan met een enkele roos. Wil je echt iets bijzonders dan hebben we in onze chocolade webshop een roos gevat in chocolade. Iets anders dan anders.

  1. Afleveren op het werk

Een klassiek cadeau met Valentijn is chocola. Het zit vol met stofjes die je een geluksgevoel geven. Ook kun je er een gevoel van verliefdheid aan over houden. Pure chocolade is het meest gezond en dus het best geschikt voor de gezonde trek. In onze webwinkel vind je originele producten voor Valentijnsdag. Speciale bonbons, repen en veel figuren met tekst. Het chocolade hart met tekst is al net zo een klassieker. Laat als verrassing je geschenk afleveren op het werk. Dat maakt de dag van je Valentijn helemaal goed.

  1. Date night

Valentijn uit eten nemen is ook pure romantiek. Of kook zelf een diner voor twee. Je kunt gaan eten op de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Misschien zelfs een overnachting erbij om het te vieren. Zo bouw je nieuwe herinneringen met elkaar.